nakon zlatne lopte

Velikodušan potez Luke Modrića: Kupio je suigračima poklone vrijedne dva milijuna eura

(SP)QATAR-AL RAYYAN-2022 WORLD CUP-QUARTERFINAL-CRO VS BRA
Meng Yongmin/XINHUA
13.12.2022.
u 16:42

Nakon što je osvojio zlatnu loptu 2018. godine, Modrić je odlučio počastiti kolege i prijatelje iz kluba odnosno nacionalne vrste

Hrvatski kapetan i najbolji veznjak današnjice, Luka Modrić, u velikim je pripremam za večerašnji ogled protiv Argentine, a dobro je prisjetiti se jedne anegdote koja se dogodila 2018. godine. Naime, oglasio se danski stručnjak za brendiranje Simon Bastiansen, čovjek koji sa desetkom Reala surađuje od nezaboravne Rusije i 2018. godine. Za danske medije je ispričao zanimljivu anegdotu koja zapravo pokazuje kakav je Luka čovjek.

- Upravo je bio osvojio zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu prvaka i bio srebrni na svjetskom prvenstvu te je postao najbolji igrač turnira, ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je najpristojnija sportska zvijezda koju sam ikad upoznao. A upoznao sam ih dosta - započeo je Bastiansen za danske novinare kako su se upoznali nakon ruske avanture.

 

 

- Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi vrlo lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju - pripovijeda Bastiansen. Na Modrićevoj ruci bio je skupocjeni sat Daytona Rolex od crvenog zlata, a Bastiansen je znao da takav košta enormnih 40 tisuća eura.

- Kaže mi kako se tim satom počastio poslije osvajanja zlatne lopte, ali dodaje kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida te još 25 za suigrače iz nacionalne momčadi. Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače autobusa, liječnike, fizioterapeute i pomoćnike - zaključio je Bastiansen.

Dakle, lako se zaključi kako je Modrić potrošio više od dva milijuna eura na vrijedne satove koje je podijelio suigračima iz Reala i reprezentacije. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije