STRUČNI SAVJET

Velimir Perasović predložen za izbornika košarkaške reprezentacije!

Velimir Perasović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.02.2016.
u 17:15

'Stručni savjet daje preporuku da se prvotni razgovor o angažiranju Velimira Perasovića kao izbornika muške seniorske reprezentacije, za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre obavi s predsjednikom kluba Laboral Kutxa Joseom Antoniom Querejetom.'

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza, 8. veljače 2016. u 12:00 sati, održana je II. sjednica Stručnog savjeta za mušku košarku na kojoj su bili prisutni Dino Rađa (predsjednik), članovi Damir Knjaz, Veljko Mršić, Ante Nazor, Danijel Jusup, Damir Mulaomerović. Uz njih, na sjednici su bili prisutni i predsjednik HKS-a Ivan Šuker te stručni tajnik HKS-a Josip Jerko Vranković.

- Stručni savjet daje preporuku da se prvotni razgovor o angažiranju Velimira Perasovića kao izbornika muške seniorske reprezentacije, za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre obavi s predsjednikom kluba Laboral Kutxa Joseom Antoniom Querejetom.

Istovremeno će se razgovori obaviti i s Velimirom Perasovićem. Nakon svih obavljenih razgovora donijet će se konačna odluka o izborniku hrvatske seniorske reprezentacije na sjednici Upravnog odbora HKS-a.

>> Što prije treba razriješiti enigmu oko Velimira Perasovića

Komentara 6

AP
apoxiomen007
20:17 08.02.2016.

boljeg nemamo, mora se i nama jednom otvoriti neki dobar rezultat...

Avatar cluesblues
cluesblues
19:19 08.02.2016.

daleko najbolji i moglo bi se rec jedini izbor jer peras je nas najbolji trener….

Avatar Diavolo
Diavolo
20:39 08.02.2016.

Nije to jos gotovo,ali vjerujem da ce ipak Peras biti izabran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije