Ništa od transfera

Veznjak Zvezde ne ide u Dinamo: 'Ostajem u Beogradu, to je sve novinarska senzacija'

David Babunski
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.11.2016.
u 09:06

Godine 2014. Zdravko Mamić ga je želio dovesti u Dinamo, što je jednom prilikom i sam Babunski potvrdio, ali je odbio tu ponudu i ostao u Španjolskoj

Makedonski mediji već mjesecima pišu kako se sprema transfer Davida Babunskog, veznjaka Crvene zvezde, u Dinamo. Pisalo se o tome u listopadu kada su Makedonci pisali da su predstavnici zagrebačkog kluba Babunskog gledali na utakmici Makedonije i Škotske, a jučer se ta informacija ponovno aktualizirala. Međutim, nogometaš je cijelu priču demantirao.

– Ma to je samo novinarska priča za neki klik ili senzaciju. Sjedio sam kod kuće, odjednom su mi počele stizati poruke: "što je ovo, je li to istina?" Pa nije istina, niti sam pričao o tome, niti imam namjeru otići iz Zvezde, odbio je za Večernje novosti Babunski mogućnost dolaska u Dinamo.

Inače, spomenimo da je Babunski prošao Barceloninu školu nogometa, slovio je za jednog od najtalentiranijih nogometaša svijeta, ali još uvijek nije pokazao raskoš svog talenta. Godine 2014. Zdravko Mamić želio ga je dovesti u Dinamo, što je jednom prilikom i sam Babunski potvrdio, ali je odbio tu ponudu i ostao u Španjolskoj.

Komentara 1

VO
vozidalje
14:56 18.11.2016.

hahaha pa kaj ćeš nam ti u Dinamu? imamo dovoljno nosača vode i ručnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije