PLAVA SVLAČIONICA

VIDEO Ademi: Drugi gol je prelomio utakmicu, sada se nadamo čudu u Londonu

Susret Dinama i Milana u petom kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/44
25.10.2022.
u 23:17

- Žao mi je zbog navijača koji su bili fantastični. Drugi gol je prelomio utakmicu. Napravili smo greške koje nismo smjeli. Imamo sada još utakmicu u Londonu i nadamo se čudu - rekao je kapetan Arijan Ademi

Dinamo i Milan susreli su se večeras u utakmici grupne faze Lige prvaka na Maksimiru. Sjajnu podršku s tribina tijekom cijele utakmice imala je cijela momčad, a svoje prve dojmove podijelili su modri odmah nakon utakmice:

- Žao mi je zbog navijača koji su bili fantastični. Drugi gol je prelomio utakmicu. Napravili smo greške koje nismo smjeli. Imamo sada još utakmicu u Londonu i nadamo se čudu - rekao je kapetan Arijan Ademi dok je Josip Mišić dodao:

- Milan je bolja momčad od nas, to su pokazali danas. Možda je 0:4 malo previsoko. U prvom poluvremenu smo izgledali dosta dobro. Idemo sada protiv Chelseaja dati sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti.

>> Izjave igrača Dinama pogledajte u videu

Počelo je dobro i borbeno za Dinamo koji je aktivno ušao u utakmicu i već u prvih 15 minuta uspio zaprijetiti talijanskom prvaku. Ljubičić je u 11. minuti opasno zaprijetio ljevicom, no lopta je otišla malo pokraj gola Tatarusanua. Spašavao je Livaković u više situacija u prvom dijelu, a Modri pritisak se nije smanjivao tako da je već pet minuta kasnije Moharrami glavom ubacio povratnu loptu, ali Gabbia je spasio gol talijanskog prvaka.

Dvije minute kasnije, u 18. prijetio je i Ivanušec, no Milan se uspio othrvati naletima i krajem prvoga poluvremena Milan je iz prekida stigao do vodstva. Igrala se 38. minuta kada je sudac vidio prekršaj na tridesetak metara od Livakovićevih vrata. Nažalost situacija koja nije izgledala previše opasno pretvorila se u pogodak jer je Ristovski zaboravio na Gabbiju koji je pospremio loptu kroz noge Livakovića.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 3

BE
Berri
23:22 25.10.2022.

Ja se nadam da u Londonu neće biti više od 3 gola razlike. Svi su loši u Dinamu, momčad je potpuno pala.

DM
drazen.muhvic
07:07 26.10.2022.

Ima jedan igrač koji je mogao puno trčati samo dobro nadroksan. Više ne trči...

GE
generacija57
06:34 26.10.2022.

Samo se ti nadaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije