pogledajte pogodak

VIDEO Beljo sjajnim pogotkom Augsburgu donio važnu pobjedu i tri boda u Bundesligi

FC Augsburg - 1. FC Union Berlin
Foto: Daniel Löb/DPA
1/3
06.05.2023.
u 17:47

U siječnju ove godine, Beljo je potpisao četverogodišnji ugovor sa njemačkim Augsburgom. Transfer je iznosio tri milijuna eura.

Lijepe vijesti stižu iz Bundeslige gdje je mladi hrvatski nogometaš Dion Drena Beljo postigao pobjedonosni pogodak u dresu Augsburga koji je u 31. kolu Bundeslige pobijedio Union Berlin na svom terenu. 21-godišnji Beljo pogodak je postigao u 53. minuti, a bivši napadač Osijeka odigrao je 85 minuta susreta. Treći mu je ovo pogodak otkako je krajem siječnja stigao u njemački klub.

>> POGLEDAJTE POGODAK OVDJE

Rođeni Zagrepčanin, svoje prve nogometne korake započeo je u Cibaliji. Za prvu momčad Cibalije, debitirao je 2018. godine i u svojoj prvoj sezoni postigao je deset pogodaka i upisao devet asistencija. U 2019. godini, Beljo potpisuje za Osijek. Igrao je većinom za drugu momčad Osijeka, te je 2021. godine otišao na jednogodišnju posudbu u Istru.

Posudba mu je bila pun pogodak, jer je sezonu završio sa 15 pogodaka i četiri asistencije. U sezoni 2022./23., Beljo se vraća u Osijek, te u svom prvom nastupu postiže dva pogotka protiv Gorice. U siječnju ove godine, Beljo je potpisao četverogodišnji ugovor sa njemačkim Augsburgom. Transfer je iznosio tri milijuna eura. Svoj prvi nastup za Augsburg upisao je 22. siječnja u porazu (3:4) od Borussije Dortmund. U međuvremenu je zabio tri pogotka.

Nakon 31. kola Beljin Augsburg i dalje drži 13. poziciju u Bundesligi s 34 boda, dok je Juranovićev Union na visokom 4. mjestu sa 54 boda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije