TENZIJE

VIDEO Bijesni Carlo Ancelotti uvjeren da je Barcelona namjerno ponižavala Real, pogledajte što je napravio

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
27.10.2024.
u 08:33

Nakon što je Barcelona zabila gol, trener Hansi Flick i ostatak stožera burno su to proslavili. Međutim, do Flicka je došao trener Reala Carlo Ancelotti i pokazao mu da se smiri.

Nogometaši Barcelone slavili su u El Clasicu na Bernabeu protiv Reala s čak 4:0 i povećali svoje vodstvo na ljestvici. Pobjedu su Kataloncima donijeli Robert Lewandowski (54, 56), Lamine Yamal (77) i Rapinha (85).

Barca je demolirala Reala u drugom poluvremenu. Real je načeo Lewandowski s dva gola u 54. i 56. minuti nakon dodavanja Marca Casadea i Alexa Baldea. Mbappe je potom imao još dvije šanse, ali je oba puta pobjednik bio Barcin vratar Inaki Pena. 

Francuz je u 66. minuti zabio još jedan gol, ali opet poništen zbog iz ofsajd pozicije.Mogao je i Lewandowski zabiti hat-trick, ali je tek u 66. minuti iz blizine pogodio vratnicu, no mlada zvijezda Lamine Yamal potom je dovršila posao za Blaugranu kada je iz blizine u 77. poslao loptu pod gredu. Raphinha je u 85. minuti postavio konačan rezultat.

Nakon što je Barcelona zabila gol, trener Hansi Flick i ostatak stožera burno su to proslavili. Međutim, do Flicka je došao trener Reala Carlo Ancelotti i pokazao mu da se smiri. Tu situaciju pogledajte OVDJE.

Ancelotti je bio vidno bijesan nakon poraza, odmah je odjurio u svlačionicu, a zakasnio je na konferenciju za medije.

>> Dalić proslavio 58. rođendan, a Hrvatskoj je donio neizmjernu sreću

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Matija100
08:42 27.10.2024.

Normalno je da Barcelona slavi i da je Ancelotti bijesan. Nema tu ništa neobično.

Avatar Platonix
Platonix
10:53 27.10.2024.

Real bez Luke je kao Chiron bez motora.

PR
prsutsir
09:03 27.10.2024.

Pošamarala Barcina djeca njegove skupocjene zvjezdice pa se stari žvakač malo iznerviro.Hajde u penziju, Flick te ponizio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije