VRAĆAO SE S ODMORA

VIDEO Bivši HNL-ovac doživio tešku prometnu nesreću u Mostaru. Sudario se s kamionom

Uzvratni susret Osijeka i Adane u 3. pretkolu Konferencijske lige
Davor Javorovic/PIXSELL
05.09.2024.
u 14:33

Srećom, nije bilo teže povrijeđenih, a promet je bio zaustavljen do završetka policijskog očevida, javljaju BiH mediji.

U prijepodnevnim satima došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kamion i automobil. Do sudara je došlo u blizini mosta Begića i Begovića na magistralnom putu M17 u smjeru prema Mostaru. Srećom, nije bilo teže ozlijeđenih, a promet je bio zaustavljen do završetka policijskog očevida, javljaju BiH mediji. 

Jedan od sudionika ove nezgode bio je nogometaš sarajevskog Željezničara i nekadašnji prvotimac Osijeka Amer Hiroš, koji se sa suprugom vraćao s mini odmora. Hiroš, 28-godišnjak, koji je na Grbavicu stigao iz Osijeka početkom godine, upisao je ove sezone pet nastupa u Premijer ligi BiH i važna je karika u novom klubu.

VEZANI ČLANCI:

Hiroš kao i većina njegovih suigrača, dobio je malo odmora s obzirom na to da slijedi reprezentativna pauza i da će Željo svoj idući susret odigrati tek za dva tjedna. BiH ofenzivac stigao je iz Mladosti iz Kaknja u Osijek i ondje se očekivalo mnogo više nego što je pružio u bijelo-plavom dresu. Jedno vrijeme proveo je u Šibeniku na posudbi. Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije