KONFERENCIJSKA LIGA

ANKETA Ovaj brutalan prekršaj prošao je bez crvenog! Slažete li se s odlukom?

Premier League - Newcastle United v Everton
Lee Smith/REUTERS
23.08.2024.
u 09:40

Intervenirali su i suci iz VAR sobe te pozvali glavnog suca Hamitija na pregled snimke. Pregledao ju je i odlučio da neće promijeniti svoju neobičnu odluku

U prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige velški The New Saints pobijedio je litvanski Panevežys rezultatom 3:0. Velik je to korak za aktualne prvake Walesa, ali i njihov nogomet općenito. Ostvare li plasman u Konferencijsku ligu, postat će prvi klub iz te zemlje koji je uspio doći do nastupa u grupnoj vazi nekog od Uefinih natjecanja.

Uz veliku pobjedu koja je The New Saints dovela na prag povijesnog uspjeha, susret će ostati zapamćen i po jednom brutalnom faulu čija se snimka proširila na društvenim mrežama. Nogometaš domaće momčadi, argentinski vezni igrač imena Nicolas Gorobsov, s dvije je noge iz skoka ulizao Ryanu Brobbelu.

GALERIJA Znate li tko su ovi nogometaši? Uz njih ste proveli djetinjstvo, a neke ćete sada teško prepoznati

Premier League - Newcastle United v Everton
1/13

Start je izgledao brutalno, no albanski sudac Eldorjan Hamiti odlučio je pokazati samo žuti karton. Intervenirali su i suci iz VAR sobe te pozvali glavnog suca Hamitija na pregled snimke. Pregledao ju je i odlučio da neće promijeniti svoju neobičnu odluku. Gorobsov je naišao na zgrožene poglede na terenu, ali tri minute kasnije trener ga je odlučio izvaditi iz igre.

Sve se to dogodilo u prvih petnaest minuta drugoga poluvremena pri rezultatu 1:0 za velški klub koji je golom u 52. minuti postavio Danny Davies.

Gorobsov svakako nije pomogao svome klubu, a četiri minute nakon njegova izlaska Daniel Williams povisio je vodstvo New Saintsa. Konačan rezultat za visokih 3:0 postavio je Ben Clark pogotkom u prvoj minuti sudačke nadoknade na kraju susreta.

VIDEO Brozović se oprostio od hrvatske reprezentacije!  Jedna stvar jako ga je pogodila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije