POGLEDAJTE POGODAK

VIDEO Bulat majstorski pucao iz slobodnjaka za 3:0: Astana ponovo izgubljena na Maksimiru

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
21.09.2023.
u 22:41

Dinamo se i ranije ove zone susreo s Astanom. Bilo je to u drugome pretkolu Lige prvaka. Tada je akumuliranim rezultatom od 6:0 (4:0, 0:2) izborio treće pretkolo koje je prethodilo velikim promjenama u momčadi

Marko Bulat je u 58. minuti izvrsnim izvođenjem slobodnog udarca s ruba šesnaesterca svladao vratara gostujuće Astane i tako podigao vodstvo "plavih" na 3:0. Prethodno je Bruno Petković realizirao čak dva jedanaesterca koje su nesmotreno skrivili igrači gostujuće momčadi.

Bulat je u aktualnoj sezoni nastupio u četiri utakmice za Dinamo. Tijekom tih nastupa do sada je upisao jednu asistenciju, a ovo mu je prvi pogodak u dresu Dinama ove sezone. Snimku fantastično izvedenog slobodnog udarca možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo se i ranije ove zone susreo s Astanom. Bilo je to u drugome pretkolu Lige prvaka. Tada je akumuliranim rezultatom od 6:0 (4:0, 0:2) izborio treće pretkolo, a prva utakmica Konferencijske lige je također započela pogodnim rezultatom za momčad hrvatskoga prvaka.

VIDEO Bivši kapetan Hajduka: 'Teren nije najbolji? Sramota i luzerski mentalitet! Tako nećete ništa osvojiti'

 

Komentara 1

AN
AnimaTor
07:47 22.09.2023.

Teško branjivo jel je bio odbijanac od Astaninog igrača.Tako da je skrenulo loptu . Ali lijep gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije