"ŠTO ĆE TI?!"

VIDEO Čiliću za poraz kriv suncobran?! Pogledajte kako je zbog njega napao suca

Foto: Sportklub/Screenshot
1/3
21.02.2022.
u 20:30

Naravno, sudac je ostao zatečen jer teško da se tako nešto moglo pokazati kao prepreka koncentraciji ijednom od tenisača.

Češki tenisač Jiri Vesely (ATP - 123.) pobijedio je Marina Čilića (ATP - 24.) 6:4, 7:6 (3) za jedan sat i 53 minute igre u dvoboju prvog kola na ATP turniru serije 500 u Dubaiju, a meč je obilježila poveća nervoza hrvatskog tenisača.

S obzirom da je bilo podosta vjetra, a glavni sudac imao je zaštitni suncobran, Čiliću je smetalo što mu se neprestano miče u vidokrugu.

- Što će ti taj suncobran - pitao je suca tijekom 13. igre drugog seta, na kraju i konačnog.

Naravno, sudac je ostao zatečen jer teško da se tako nešto moglo pokazati kao prepreka koncentraciji ijednom od tenisača. Objasnio je da mu treba kao zaštita od sunca i da je podešen tako da nije u vidokrugu tenisačima. Ali, u trenucima dok se lomio meč, Čilić je bio podosta ljutit pa se morao negdje "ispucati".

U konačnici, Čeh je u njihovu drugom međusobnom stigao do prve pobjede. Ona prva, Čilićeva, stigla je još 2015. u Madridu.

Video gnjevne Čilićeve reakcije pogledajte OVDJE.

Komentara 1

ML
mladaklada
21:53 21.02.2022.

Tri puta sam se kladio na Čilića, zicer favorita i tri puta me potopio. Najveći lažnjak našeg tenisa, a možda i tenisa uopće u novije vrijeme. Ne vrijedi gubiti živce na tog luzera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije