NEZAUSTAVLJIV JE

VIDEO Čudesni Kramarić fantastično otvorio novu sezonu Bundeslige! Vatreni je zabio hat-trick

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs Holstein Kiel
Foto: Hasan Bratic/DPA
1/4
24.08.2024.
u 17:26

Hrvatski ofenzivac je prvo u šestoj minuti realizirao kazneni udarac za 1-0, a potom u 37. iskoristio sjajan ubačaj Bültera i mirno glavom pospremio loptu u mrežu. Ha-trick je kompletirao u 87. minuti i tako potvrdio pobjedu svoje momčadi.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić sjajno je krenuo u novu sezonu Bundeslige. Nakon što je zabio gol u raspucavanju protiv niželigaša u Kupu, u prvom kolu prvenstva zabio je tri pogotka novom bundesligašu Kielu u domaćem slavlju njegovog Hoffea od 3:2, što su svakako sjajne vijesti za izbornika Dalića. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski ofenzivac je prvo u šestoj minuti realizirao kazneni udarac za 1-0, a potom u 37. iskoristio sjajan ubačaj Bültera i mirno glavom pospremio loptu u mrežu. Ha-trick je kompletirao u 87. minuti i tako potvrdio pobjedu svoje momčadi. 

Foto: SofaScore

Stigao je nevjerojatni Kramarić tako do sjajne brojke od 135 golova u 286 nastupa za njemački klub. Golove možete pogledati OVDJE

Komentara 5

CR
crocro
18:00 24.08.2024.

Teško je davati savjete izborniku, jer on kaže da je on odgovoran za rezultate. A to znači da ge ne smijemo pitati zašto naši igrači koji u svojim klubovima zabijaju golove sa svojih igračkih pozicija u klubu, zašto u reprezentaciji ne dobiju potpuno istu poziciju na terenu, jer čim izbornik malo poremeti poziciju igraču, nastupa jalovost golova u protivničkoj mreži. Zašto im se ne da sloboda pozicije koju ima u svojemu klubu gdje zabija. Druga stvar da ne zabija, ali tamo zabija a u reprezentaciji jako mršavo i rijetko. Ja bih volio odgovor izbornika premda će on kazati da on odlučuje i odgovara za razultate. I što onda, prihvati i šuti.

LU
Ludileptir
17:49 24.08.2024.

Cro... Greška je u poniznom izborniku, koji ne zna iskoristit potencijal igrača koje pozove.

CR
crocro
17:38 24.08.2024.

Cijenim Kramarića i za zabijanje kapa do poda. Ali mene muči jedan drugi problem, zašto smo jalovi kada igra reprezentacija? Zašto naši igrači koji zabijaju u svojim klubovima ne zabijaju u reprezentaciji. Gdje je greška?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije