Mučio ga Džumhur

VIDEO Đoković izgubio živce pa zaurlao prema Ivaniševiću: Kaži da sjedne

Novak Đoković
Foto: Adam Davy/PA Images/PIXSELL
1/4
01.09.2020.
u 10:31

Ni prvi, a vjerojatno ni posljednji put da sam urlao prema svom stožeru. Ponekad se takve stvari dogode, rekao je Đoković.

Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, u prvom kolu US Opena pobijedio je tenisača iz BiH, Damira Džumhura, sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:1).

Srpski tenisač imao je teškoća u drugom setu pa je u jednom trenutku izgubio živce. Lovio je zaostatak, a nakon što je iskoristio treću set-loptu za 6:4, povikao je prema svom boksu u kojem je bio i njegov trener Goran Ivanišević.

- Kaži da sjedne! - zaurlao je Đoković kojeg je vjerojatno nečije šetanje izbacilo iz takta. 

Inače US Open se igra bez publike, ali na tribinama mogu biti treneri i ostali igrači.

Evo kako je trostruki osvajač US Opena nakon meča odgovorio novinarima na pitanje o tom urliku. 

- Ni prvi, a vjerojatno ni posljednji put da sam urlao prema svom stožeru. Ponekad se takve stvari dogode. Bio sam frustriran igrom, nekim udarcima koje sam izveo. Urlikom sam to izbacio iz sebe. To je intenzitet, stalo vam je do pobjede. Da mi nije stalo, ne bih bio ovdje. Uvijek igram s puno energije i nekad moram ovako reagirati da vratim fokus. Bitno je imati boks, da se možete okrenuti prema njima, nema veze je li stadion pun ili prazan. Očekuješ da budu s tobom i daju ti podršku - rekao je Đoković.

Komentara 11

Avatar plovka
plovka
10:41 01.09.2020.

Nole će biti najbolji ikad.

NJ
njofra51
12:49 01.09.2020.

to je zato, jer se nemoze pozivati publiku da mu ga pushi

DO
dokrastavca
01:33 03.09.2020.

Teniski genijalac iz susjedstva poharao svijet. Tko bi rekao da ce legendarni svicarac izgledati amater u usporedbi s Novakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije