LINDA CAICEDO

VIDEO Drama na SP-u za žene. Nogometna senzacija (18) srušila se nakon što je pobijedila rak

FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023 - Group H - Colombia v South Korea
JAIMI JOY/REUTERS
28.07.2023.
u 10:38

Caicedo je na svjetskom prvenstvu za nogometašice postigla hat-trick i brzo postala prava senzacija najvećeg događaja za žene.

Svjetsko prvenstvo za žene koje se održava u Novom Zelandu, sinoć je uzdrmano dramom s treninga reprezentacije Kolumbije kada se mlada senzacija Linda Caicedo (18) srušila tijekom jednog treninga. To je izazvalo veliki strah kod svih nogometašica jer je Caicedo prije samo šest mjeseci pobijedila opaku bolest, bolovala je od raka. Ovoga puta pozlilo joj je na treningu i hitno je prebačena u bolnicu.

Caicedo je na svjetskom prvenstvu za nogometašice postigla hat-trick i brzo postala prava senzacija najvećeg događaja za žene. Međutim, nastavak njezine karijere je upitan nakon nemilih scena koje su se dogodile sinoć. Linda se uhvatila za srce prije nego što se srušila na teren tijekom rutinskog zagrijavanja. Nakon toga se srušila na teren, a u pomoć su joj odmah priskočili suigrači i liječnička ekipa.

VEZANI ČLANCI:

Hitno je prebačena u bolnicu, a strah se povećao zbog toga što prije šest mjeseci pobijedila rak. Cijeli trening kamp bio je u panici, a prestrašene suigračice bojale su se najgoreg.

Caicedo je bila u nesvijesti najmanje 90 sekundi, dok su liječnici i suigračice reagirali i spasili je. Više informacija o zdravstvenom stanju trebalo bi stići uskoro. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije