TRADICIJA

Video: Dvije tisuće torcidaša bučile ispred Interova hotela

Torcida
Screenshot Youtube
02.08.2012.
u 11:23

U Splitu prošlih godina nisu mirno spavali ni nogometaši Stoke Cityja ni Unireje pa je Torcida očuvala tradiciju i s interovcima

Hajdukovi navijači potrudili su se da nogometaši Intera večer prije susreta na Poljudu prime na znanje kakva ih atmosfera čeka na stadionu. Torcida je organizirala svoju tradicionalnu povorku po gradu – karusel, u kojem je sudjelovalo nekoliko stotina vozila i dvije tisuće navijača.

Povorka je krenula iz splitskog kvarta Brda preko hotela Atrium, gdje su smješteni Interovci, pa sve do rive, odnosno crkve sv. Frane. Najglasniji su, naravno, bili ispred hotela Atrium, a da ne bi bilo većeg uznemiravanja, potrudila se policija. Sve je potrajalo oko dva sata nakon čega su se navijači mirno razišli, no navijački folklor kao što su topovski udari nije izostao.

Ključne riječi

Komentara 11

VK
vječni krojf
11:45 02.08.2012.

Jako fer.Kulturno.Tako se to kod nas radi i onda novinari to jos i pohvale.Umjesto da pokazu gostoprimstvo oni prave nerede.Valjda im je to taktika da bi protivnik bio nespremniji.Kad bi to radili u Zagrebu bilo bi kritika,ali ovdje se radi o velikoj sportskoj gesti.

PE
Pegaz
12:52 02.08.2012.

Zbilja krasno, imaju se cime pohvaliti.Ako Hajduk i dobije, sto mislim da nije moguce, bit ce to samo zato jer ovi nisu uspjeli odspavati. Ruzno, nekulturno, negostoljubivo, a o fair-playu da ni ne govorimo.

Avatar cannabinoid
cannabinoid
12:35 02.08.2012.

@krojf kme kme nije fer ali je tradicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije