ODABRANO DRUŠTVO

VIDEO Džeko uz čašu vina na moru pjevao čuvenu Hajdukovu pjesmu. Navijači su u euforiji

Instagram screenshot
14.07.2024.
u 15:20

Iako je u nekoliko navrata potvrđeno da turski Fenerbahče nema namjeru pustiti Edina Džeku koji je na meti Splićana, na društvenim mrežama se gotovo svakodnevno pojavljaju detalji koji navijačima Hajduka raspiruju maštu.

Bivša BiH reprezentativac Senijad Ibričić na Instagramu je objavio zanimljiv video na kojem je u društvu Edina Džeke još jednom zagolicao maštu navijača splitskog Hajduka. Naime, na njemu je prikazano kako Džeko u društvu bliskih prijatelja na moru, među kojima je i Ibričić, uz čašu vina pjeva Hajdukovu navijačku pjesmu.

- Da ga volim ja, splitskog Hajdukaa - čuje se na kraju snimke koja je brzo postala viralna. 

Iako je u nekoliko navrata potvrđeno da turski Fenerbahče nema namjeru pustiti Edina Džeku koji je na meti Splićana, na društvenim mrežama se gotovo svakodnevno pojavljaju detalji koji navijačima Hajduka raspiruju maštu vezanu za mogući transfer. S obzirom da je prijelazni rok praktično tek počeo, nema sumnje da će spekulacije trajati sve do samog kraja.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, sada već bivši sportski direktor FK Sarajevo Senijad Ibričić je prekinuo nogometnu mirovinu i vratio se na zelene terene. Nekadašnji miljenik Hajdukovih navijača završio je igračku mirovinu i potpisao ugovor sa slovenskim niželigašem NK Šmartno, osnovanim 1979. godine.

http://

 

Komentara 6

KO
Konan
16:19 14.07.2024.

Kad se Bosancerosi uvlace torcidi u prkno

CI
Cibetka
15:58 14.07.2024.

Jedino to mogu dizat euforiju,za dizanje pehara su drugi klubivi🤣

PN
pošteni_načelnik
16:38 14.07.2024.

bez brige: Džekso i Ajduk - Jugu neće ponovno vidjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije