NISU OBJEKTIVNI

Pogledajte kako su Francuzi bezobrazno podcijenili i omalovažili Dinamo. Ovo im neće zaboraviti

Champions League - GNK Dinamo Zagreb v AS Monaco
Antonio Bronic/REUTERS
03.10.2024.
u 08:51

Utakmicu su popratili francuski mediji, a među njima i ugledni L'Equipe, koji posebno ističe Dinamove strijelce i uvjete tijekom same utakmice koji su više ličili na vaterpolo nego nogomet.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90. minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Utakmicu su popratili francuski mediji, a među njima i ugledni L'Equipe, koji posebno ističe Dinamove strijelce i uvjete tijekom same utakmice koji su više ličili na vaterpolo nego nogomet. Francuski dnevnik piše da je Monaco u Zagreb stigao s pobjedom protiv Barcelone, a Dinamo susret dočekao nakon poraza 9:2 kod Bayerna.

- Prije utakmice je Monaco imao malo razloga za strah -  navodi L'Equipe i nastavlja da je kiša koja je pljuštala tijekom cijelog ogleda nije pomogla u igri 22 nogometaša. 

VEZANI ČLANCI:

- Petar Sučić (20) i Martin Baturina (21), dvojica mladih Hrvata, iskoristili su dolazak Monaca da bi pokazali klasu. Sjajne izvedbe Dinamovog dvojca, koji je odradio svoj posao unatoč ishodu utakmice. Remi zagrebačke utakmice bio je neočekivan, Monaco može žaliti zbog boda protiv suparnika koji bi trebao biti među najslabijima u natjecanju - navode u L'Equipeu.

Ne može se baš reći da su posebno objektivni jer je Dinamo u velikoj većini susreta bio bolja momčad protiv Monaca i praktički im svojim pogreškama poklonio ovaj remi. 

Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
12:59 03.10.2024.

Pa realno kiša je pomogla Dinamu, pitanje kako bi završilo da su uvjeti bili bolji, bilo bi teže Dinamu. S druge strane, isto tako prvi gol Monaco ne bi dao da je teren bio normalan.

BE
Bernardino
11:24 03.10.2024.

Koji su ličili, ne znam šta su ličili po onakvoj kiši, ne bi se moglo sušiti. E moj novinaru gdje si ti školu učio, uvjeti su više sličili vaterpolu, a ličenje je izraz za bojanje i krečenje prostorija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije