NAKON 4 MJESECA

VIDEO Filip Hrgović prekinuo šutnju, mnogi su zbog jednog detalja ostali zaprepašteni

Po povratku u Zagreb Filip Hrgović obratio se medijima nakon poraza od Daniela Duboisa
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
09.10.2024.
u 08:27

Ponekad je tišina glasnija od urlika. Vidimo se uskoro - napisao je hrvatski boksač

Hrvatski boksač Filip Hrgović prvi se puta oglasio na kanalima svojih društvenih mreža nakon poraza od Daniela Duboisa. Prošlo je od tada već više od četiri mjeseca, a nakon duge šutnje konačno smo imali prilike vidjeti kako provodi vrijeme. Do zadnje borbe bio je prilično aktivan na mrežama, ali od onda pa sve do danas nije ga uopće bilo.

Na Facebooku je objavio video-zapis, a mnoge je zaprepastio njegov trenutni izgled. Ukratko, izgleda neprepoznatljivo. Sada ima dugu i raščupanu kosu, a ne kao nekada kratku i uredno podšišanu, što je mnoge moglo zaprepastiti.

- Ponekad je tišina glasnija od urlika. Vidimo se uskoro - napisao je Hrgović. Ne zna se tko bi mu mogao biti sljedeći protivnik, u zadnje vrijeme o njegovim borbama uopće nije bilo govora.

- Nemam što puno za reći, propustio sam najveću priliku u karijeri. Izgubio sam, i dalje to mislim, od lošijeg borca. Bio sam uvjeren da ću ga pobijediti, bio sam uvjeren da je ovo moje vrijeme i da se sve posložilo da postanem svjetski prvak. Bio sam pred vratima raja. Zašto se ovo dogodilo, trebat ću malo vremena da razmislim o svemu - rekao je nakon poraza od Duboisa koji je u međuvremenu postao i svjetski prvak nakon pobjede nad Anthonyjem Joshuom.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
majeltomoguce
10:16 09.10.2024.

Pripada samom vrhu, ali na žalost ima jedan veliki problem - nema udarac koji ruši najbolje! Pogađao je puno i Kineza i DDD-a, ali nikakve štete im nije zadavao.

Avatar Orao
Orao
10:09 09.10.2024.

Sine, ćorak....traži posel radije

MI
mikimouse12
08:50 09.10.2024.

Vidim da bi mogao dobro nacijepat drva jer vrlo precizno lupa sa palicom po gumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije