PROŠAO BEZ OZLJEDE

VIDEO Hrvatski reprezentativac dobio stravičan udarac u glavu, ovo je izgledalo jako bolno

Screenshot: X.com
06.09.2024.
u 09:58

Po snimci iz Njemačke jasno se vidi da je Wiencekova namjera bila udariti Martinovića, a uzdah s tribina i reakcije navijača idu u prilog naoko doista stravičnom incidentu. Dobro je da se Martinović nije ozlijedio, ovo je zaista izgledalo bolno

Počela je i rukometna Bundesliga. Njemačko prvenstvo i ove je sezone zasigurno najjače u Europi, a hrvatski reprezentativac Ivan Martinović upisao je svoj debitantski nastup za novi klub, Rhein-Neckar Löwen. Na svom su terenu Martinović i suigrači svladali veliki Kiel sa 32:27, a Martinović je zabio čak 10 golova.

No, već u prvoj minuti utakmice stvari su se mogle i drugačije odviti te je sve moglo krenuti u potpuno suprotnom smjeru. Već nakon 45 sekundi utakmice Kielov obrambeni igrač i pivot Patrik Wiencek grubo je nasrnuo na Martinovića. Pogodio ga je u pokretu rukom u glavu, nakon čega je Poljaku odmah pokazan izravni crveni karton.

Po snimci iz Njemačke jasno se vidi da je Wiencekova namjera bila udariti Martinovića, a uzdah s tribina i reakcije navijača idu u prilog naoko doista stravičnom incidentu. Dobro je da se Martinović nije ozlijedio, ovo je zaista izgledalo bolno.

Komentara 1

MI
mikimouse12
13:54 06.09.2024.

Pa iskreno nije izgledalo tak nes strasno. Meni se vise cini da je odmah isao glumiti na pod ko Neymar cim se isao okrenut u zrak. Ali video je zaustavljen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije