VELIKO ZAJEDNIŠTVO

VIDEO Izbornik Dalić javio se emotivnom objavom nakon velike pobjede Hrvatske

(SP)QATAR-AL WAKRAH-2022 WORLD CUP-ROUND OF 16-JPN VS CRO
Foto: Xiao Yijiu/XINHUA
1/86
05.12.2022.
u 22:32

Najuspješniji izbornik u hrvatskoj povijesti podijelio je video koji će oduševiti mnoge

Hrvatska reprezentacija porazila je Japan boljim izvođenjem penala 3:1 i plasirala se u četvrtfinale svjetskog prvenstva, u kojem će u petak u 16 sati igrati protiv jednog od favorita turnira Brazila. U dramatičnoj utakmici nakon 120 minuta bilo je 1:1. Japanci su poveli u 44. minuti preko Maede, a Hrvatsku je u igru vratio Ivan Perišić sjajnim pogotkom u 55. minuti susreta. Hrvatski igrači rlo emotivno su proslavili prolazak među osam najboljih reprezentacija na SP-u, a slavlje se nastavilo i nakon dvoboja.

Zlatko Dalić je na Instagramu objavio video sa zajedničke večere nakon utakmice, na kojem su svi igrači u jednom trenutku zapjevali pjesmu 'Moja domovina'. Izbornik Dalić je  uz video napisao i opis: 'Iznad svih Hrvatska'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

- Moram čestitati dečkima. Ovo je povijesni rezultat. Mislim da smo dobro i borbeno odigrali. Velik je rezultat ući među najboljih osam reprezentacija svijeta. Prvih pola sata smo imali kontrolu, ali smo sami sebe doveli u probleme. Kad smo dobili gol, odlučili smo malo više preskakati igru. Japanci su nas podcijenili i to im je bila greška. Mislili su da će lako protiv nas. Nikad ne podcjenjujte Hrvate. Primili smo gol iz prekida, što nismo jako dugo. Taj nas je gol uneredio. Naši igrači su istrčali sjajnu utakmicu protiv protivnika koji je pobijedio Njemačku i Španjolsku - izjavio je Dalić za HRT.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 11

VO
Votum
22:40 05.12.2022.

Ma tko ih ne bi volio! Svakom tko voli svoju Hrvatsku, srce ko kuća!

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
06:56 06.12.2022.

Kada sam ih sinoć vidio kako igraju Brazilci znam da će nas satrati a po načinu slavlja vidi se da su klapa koja se igra nogometa i uživa, uključili su brazilski MOD što im je godinama falilo.

VO
Volimrukomet
05:59 06.12.2022.

Sreća je na strani našoj. Covjek se pogubio sa izmjenama. On nije imao uopće taktike. Naravno da svi volimo i da se radujemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije