SUDAČKI REPOVI

VIDEO Je li Dinamo žestoko oštećen za jedanaesterac? Pogledajte start na Petkoviću iz drugog kuta

Zagreb: DInamo ostao bez pobjede nad Monacom
Luka Stanzl/PIXSELL
03.10.2024.
u 10:45

Nijemac Harm Osmers dosudio je prekršaj u napadu što je izazvalo revolt u cijelom Maksimiru.

Nakon remija Dinama i Monaca vuku se sudački repovi, odnosi se to na duel Petkovića i Monacovog igrača poslije kojeg je napadač plavih ostao ležati na travi, ali njemački sudac nije dosudio kazneni udarac u 81. minuti. Nijemac Harm Osmers dosudio je prekršaj u napadu što je izazvalo revolt u cijelom Maksimiru. 

- Nije mi jasan kriterij suđenja, ne bih se htio vaditi na to, ali neke odluke išle su na njihovu stranu. Pitao sam suca ako ovo na Bruni nije penal, kako ono može biti? Stvarno mi nisu jasne te odluke - rekao je poslije utakmice za HRT Martin Baturina, dok je Mišić nadodao kako je Dinamo mali klub pa se njemu ovo može raditi. Situaciju možete pogledati OVDJE

VEZANI ČLANCI:

Nenad Bjelice završio je krajem utakmice na tribini jer je zaradio žuti karton, iako mu nije bilo jasno zašto je isključen.

- Dobio sam žuti karton jer je klupa skočila, a u drugoj situaciji sam tražio prekršaj... Zbog toga sam dobio drugi žuti karton. Takve situacije postoje u nogometu, podsjetilo me ovo na utakmicu u Lisabonu protiv Benfice i suca Aytekina. Prihvaćam odluke sudaca i moramo se pomiriti s tim - izjavio je Bjelica. 

Komentara 8

AN
antikomunist1
13:19 03.10.2024.

Sudac je sudio suklano direktivama EUFE. U tim direktivama ne možđe biti da jedan veliki Monaco izgubi od jednog malog Dinama. Zato je i dosuđen penal za monako jer bi inače izgubili utakmicu. Ovaj njemački sudac, ako se dobro sjećam, bio je već u Budesligi za vrijeme Bujelice u Unionu iz Berlina. Ne mogu sada točno kazati ali mislim da je Bjelica od njega dobio isto crveni nakon sucevih nekoliko vrlo upitnih odluka.

MI
miliša
12:55 03.10.2024.

Uz sve želje da Dinamo pobijedi ruku na srce Petković prvo rukom u leđa gura suparnika i izbacuje ga iz ravnoteže, a zatim stječe prednost. Sudac u pravu čisti kontrafaul.

EJ
ejStef
12:54 03.10.2024.

Hm, ovo je teško vidjeti, moglo bi se protumačiti da je igrač podmetnuo nogu, pa je Petković stao na nju... No, nema veze, nije toliko to problem, problem je što je sudac u 2. poluvremenu promijenio kriterij i nije dao par čistih žutih uglavnom igračima Monaca. Po meni je to bio osnovni problem suđenja. Hrvački zahvati, lakat i sl. ništa nije sankcionirao, dok su s druge strane kartoni Kačavendi i Bjelici pretjerani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije