Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO ŠAPIT

VIDEO Komentator HRT-a upao u euforiju kada je Hrvatska zabila prvi pogodak na Euru

Zagreb: Prezentacija dvaju velikih sportskih događaja koje će pratiti HRT
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/5
20.06.2024.
u 11:43

"Kramariiić. Andrej Kramarić, 74. minuta. Konačnooo. Kramarić zabija za oduševljenje na tribinama, čini se da ovdje nema zaleđa." vikao je oduševljeni Šapit nakon gola hrvatskog napadača.

U utakmici Hrvatske i Albanije koja je završila rezultatom 2-2, jedan je detalj oduševio hrvatske navijače koje su utakmicu pratili ispred TV ekrana.

To je bila reakcija komentatora HRT-a, Marka Šapita prilikom hrvatskog pogotka za 1-1. Hrvatska je dugo prijetila, no nije mogla stići do pogotka sve do 74. minute kada Andrej Kramarić pogađa za izjednačenje.

"Kramariiić. Andrej Kramarić, 74. minuta. Konačnooo. Kramarić zabija za oduševljenje na tribinama, čini se da ovdje nema zaleđa." vikao je oduševljeni Šapit nakon gola hrvatskog napadača.

Do kraja utakmice pala su još dva pogotka. Najprije je Klaus Gjasula zabio autogol nakon udarca Luke Sučića, da bi se kasnije iskupio i u 95. minuti zabio za konačnih 2-2.

Reakciju Šapita možete vidjeti OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije