Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVARNO JE POSEBAN

VIDEO Kontroverzni Kyrgios 'šetao' morskog psa na plaži

INSTAGRAM / NICK KYRGIOS
INSTAGRAM / NICK KYRGIOS
23.07.2022.
u 13:35

Iznenađujući finalist ovogodišnjeg Wimbledona ponovno zabavlja javnost novim egzibicijama. Pogledajte kako uživa na svjetski poznatoj destinaciji.

Poslije poraza u finalu Wimbledona, australski tenisač Nick Kyrgios odlučio je s djevojkom otići na Bahame kako bi 'napunio baterije' i predahnuo zbog naporne sezone. Za Kyrgiosa se cijelu karijeru vežu brojni skandali i kontroverze, pa ga s pravom zovu 'zločestim dečkom' svjetskog tenisa. 

Dok odmara na plaži atraktivnih Bahama u društvu djevojke Costeen Hatzi, bavi se različitim aktivnostima, hranio je guštere, družio se sa svinjom, a čak je i - malo 'prošetao' morskog psa na uzici! 

Na snimci koju je objavio na Instagramu vidi se kako je na konopcu držao mladog morskog psa koji je pokušavao pobjeći. Izdržao je sedam, osam sekundi, a onda su ga preuzeli iskusniji stručnjaci za to područje. 

Podsjetimo, u finalu najvećeg teniskog turnira, izgubio je od Novaka Đokovića koji se trenutno odmara u Dubrovniku. 

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poluvodič
13:59 23.07.2022.

Video govori o okrutnosti nad životinjama a vi napisali članak kao da je o godišnjem odmoru... Novinaru otkaz ASAP

IP
info_punkt
13:58 23.07.2022.

meni taj morski pas izgleda ko prase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije