ERUPCIJA ODUŠEVLJENJA

VIDEO Kovačić zabio jedan od najljepših golova karijere: Lopta ovako rijetko kada sjedne

Premier League - Chelsea v Liverpool
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/5
02.01.2022.
u 18:57

Mateo Kovačić ostao je sam van okvira šesnaesterca kada je Chelsea imao korner. Niti jedan reds ga nije čuvao, a kada je Caoimhin Kelleher izboksao loptu  iz peterca ona je kao naručena sjela na desnu nogu upravo našega Kove

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić zabio je protiv Liverpoola svoj drugi gol sezone. Spektakularno je pogodio za 1:2 u 42. minuti, da bi samo četiri minute kasnije Pulisic zabio i za 2:2, iako su redsi vodili 2:0 golovima Salaha i Manea. 

Mateo Kovačić ostao je sam van okvira šesnaesterca kada je Chelsea imao korner. Niti jedan reds ga nije čuvao, a kada je Caoimhin Kelleher izboksao loptu  iz peterca ona je kao naručena sjela na desnu nogu upravo našega Kove. 

Hrvatski reprezentativac je pucao, a ljepotica u paraboli samo je sjela među rašlje golmana Liverpoola za erupciju oduševljenja Stamford Bridgea i nevjericu Kloppove momčadi. Osobito nakon što je četiri minute kasnije Pulusic zabio i drugi gol i donio bod momcima u plavom.

Video Kovinog gola pogledajte OVDJE.

Komentara 1

SP
Stari_proleter
19:42 02.01.2022.

Svaka čast Kova! Trebao bi češće pucati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije