'LIJEPA LI SI'

VIDEO Legendarnog nogometaša smetaju stihovi koje su vatreni pjevali: 'Kakva sramota za Hrvatsku, neprihvatljivo'

Hrvatska
Foto: Printscreen
1/6
15.12.2022.
u 10:33

"Ja sam uz Bosnu i Hercegovinu. Ovo je neprihvatljivo. Kakva sramota za Hrvatsku", napisao je Sukur na Twitteru.

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru upisala je jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti kada je u četvrtfinalu na jedanaesterce izbacila Brazil. Nakon toga je uslijedilo veliko slavlje vatrenih u svlačionici, a nastavilo se kasnije i u hotelu.

Tada je snimku na kojoj cijeli stručni stožer i momčad pjevaju "Lijepa li si" podijelio izbornik Zlatko Dalić koji je pobjedu posvetio hrvatskim braniteljima te dodao da ova Hrvatska može učiniti puno toga, a da se "Hrvata ne smije podcijeniti".

Međutim, taj je video zasmetao Hakana Sukura, jednog od najvećih turskih nogometaša i čovjeka koji je zabio najbrži gol na SP-ima (nakon samo 11 sekundi igre). Sukuru nisu dobro sjeli stihovi "Herceg-Bosno, srce ponosno".

"Ja sam uz Bosnu i Hercegovinu. Ovo je neprihvatljivo. Kakva sramota za Hrvatsku", napisao je Sukur na Twitteru.

Inače, Hakan Sukur bio je ikona turskog nogometa kasnih 90-ih i 2000-ih, ali nakon što se uključio u politiku u Turskoj, otjeran je iz svoje domovine i sada živi u SAD-u gdje je radio kao vozač Ubera. Od nogometa je zaradio velik novac, no kao neistomišljenik turskog režima pobjegao je 2015. godine u SAD gdje ne živi na visokoj nozi kao nogometaši iza kojih je velika karijera.

Komentara 57

KO
kompakt
10:44 15.12.2022.

Jadni ste di nalazite ovakve oteidi.dno ispod dna ovaj člančić.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:00 15.12.2022.

Tko mu je to došapnuo, jer sumnjam da bilo što zna o BiH?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:03 15.12.2022.

Po cemu netko preko 1000 km udaljen od BiH misli da ju on mora barniti od domacih stanovnika starosjedilaca? Nek se bolje pobrine malo za prava Kurda, za prava Armenaca, Asira, Sirijca... njohova pürava i njihov teritorij otima i zauzima Turska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije