TEŠKO RAZDOBLJE

VIDEO Livaković dobio golčinu s 25 metara i navukao bijes Turaka: 'Nijedan klub ga nije želio'

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
10.11.2023.
u 09:22

Turska javnost već neko vrijeme kritizira jedinicu vatrenih i smatra kako treba odmah preseliti na klupu za pričuve

Poslije odličnog starta u dresu Fenerbahčea, sve se više priča o tome kako je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković u lošoj formi i treba preseliti na klupu. Turski mediji već su ranije najavili kako će Livaković ogled protiv Ludogoreca u Konferencijskoj ligi započeti s klupe, ali to se ipak nije dogodilo. 

GALERIJA Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' su ga turski mediji

Hrvatska izgubila na penale od Španjolske u finalu Lige nacija
1/7

Bugarska momčad slavila je s 2-0 i zadržala u borbi za prolaz grupe, najviše zahvaljujući fantastičnom golu Jakuba Piotrowskog koji je u 18. minuti načeo Livakovića, dok je Rwan Seco u 92. riješio pitanje pobjednika i Livaković je ponovno morao kapitulirati. Turski mediji i navijači Fenera nezadovoljni su predstavom vatrenog. 

– Mora se reći da je Livaković imao problema s koncentracijom kod prvog gola. U tom trenutku suparnički igrač ležao je u njegovu petercu. Mislio je da će lopta biti izbačena iz igre. Naravno da je bio u krivu. Bez obzira na sve, igra se ne prekida dok to ne označi sudac – smatra turski novinar. 

VEZANI ČLANCI:

– On je golman svjetske klase, samo što je primio sve što su suparnici puknuli prema golu.

– Livaković je upravo ovo. Reprezentativni golman koji ima 30 golova i kojeg nijedan veliki klub nije htio dovesti. Interesa nije bilo čak ni nakon što je dobro branio na Svjetskom prvenstvu – pišu ljutiti navijači turskog velikana.

– Uopće nije bilo nikakve potrebe davati toliko novca za Livakovića. Pa koja je razlika između njega i Altayja? On prima gol iz svakog udarca iz daljine, to je nevjerojatno i neprihvatljivo za golmana koji je toliko plaćen – piše turski novinar Gokhan Dinc. 

Video pogotka možete pogledati OVDJE

Komentara 8

GR
Greben
22:57 10.11.2023.

Ovakav gol - udarac iznenada s davdesetak metara primio je svaki golman iz lige petice - počevši od Pat Jenningsa, Iker Casillasa, Peter Shiltona, Gianluigi Buffona....

SA
SamoIstinaaa
10:18 10.11.2023.

rupa nad rupama… Ivusic je za njega Oliver kahm

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
15:37 10.11.2023.

Liva je prevara od igraca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije