IZVAN SEBE OD SREĆE

Luka Modrić na Twitteru postavio kratko pitanje i skupio gotovo 350.000 "lajkova"

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-REAL MADRID VS MANCHESTER CITY
Foto: Pablo Morano/XINHUA
1/4
05.05.2022.
u 08:50

U samo nekoliko minuta skupio je više od 100.000 reakcija, a do trenutka pisanja ovog teksta, brojka se popela na gotovo 350.000

Luka Modrić bio je "na iglama" kao rijetko kad u utakmici Reala i Manchester Cityja jer je napustio igru u 75. minuti pa s klupe morao gledati čudesni rasplet polufinala Lige prvaka i ulaska u svoje peto finale.

Prepun emocija, malo nakon završetka utakmice i slavlja na travnjaku, obratio se svijetu na španjolskom jeziku putem Twittera.

"Ali, što je ovo?"

 

 

 

Pitao se jednako kao što su se pitali svi koji su gledali nevjerojatnu utakmicu. U samo nekoliko minuta skupio je više od 100.000 reakcija, a do trenutka pisanja ovog teksta, brojka se popela na gotovo 350.000.

Slično je Modrić napisao i nakon nevjerojatne asistencije vrijedne prolaska u polufinale protiv Chelseaja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala. Tada se svijetu obratio na engleskom jeziku.

"Odustajanje nije opcija."

 

 

 

To kao da je postala mantra kraljeva, što se moglo vidjeti protiv engleskog prvaka.

Naravno, nije se Modrić zaustavio na Twitteru, izrazito je aktivan i na Instagramu pa ne bi bilo pošteno zanemariti silne pratitelje koje ima na toj društvenoj mreži.

"Ovo je Real Madrid. Ne pokušavajte razumjeti", napisao je uz fotografiju na kojoj slavi veliku pobjedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

 

Zaslužio je, svi njegovi suigrači i oni uključeni u rezultate Reala ove sezone zaslužili su. Malo tko im je davao šanse da će napraviti važnije stvari, a osvojili su prvenstvo i sad koračaju po novu titulu u Ligi prvaka. No, 28. svibnja na Parku prinčeva u Parizu morat će savladati možda trenutačno najbolju momčad svijeta – Liverpool.

Prije četiri godine pobijedili su ga s 3:1, no gorak je okus ostao zbog onog prekršaja Sergija Ramosa nad Mohamedom Salahom, zbog kojeg bi u današnjem dobu VAR-a svakako dobio crveni karton umjesto žutog. I utakmica bi otišla, lako moguće, u drugom smjeru...

>>> Luka Modrić se upisao u povijest Reala

Komentara 2

KA
kajinx
12:23 06.05.2022.

Važno je da čurečki igra dobro, treće mesto!

BA
banini
13:24 05.05.2022.

Doprinos Luke u pobjedi Reala je jednak nuli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije