Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO KAPETAN

VIDEO Luka Modrić sletio je privatnim zrakoplovom u Hrvatsku i oduševio radnike na aerodromu

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Matija Habljak/PIXSELL
04.06.2024.
u 13:02

Prije nego što je sletio, skupili su se radnici zračne luke i čekali ga za fotografiranje. Nikome nije odbio taj zahtjev dok se nalazio na krčkom aerodromu u utorak prije podneva.

Hrvatski kapetan i zvijezda madridskog Reala Luka Modrić sletio je u Hrvatsku privatnim zrakoplovom kako bi se priključio pripremama hrvatske reprezentacije za nadolazeći Euro. Prije toga Modrić je nastupio za kraljevski klub u finalu Lige prvaka i osvojio svoj šesti naslov u dresu španjolskog velikana.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/19

Prije nego što je sletio, skupili su se radnici zračne luke i čekali ga za fotografiranje. Nikome nije odbio taj zahtjev dok se nalazio na krčkom aerodromu u utorak prije podneva, pišu iz 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

Kapetan je stigao avionom koji se nije mogao vidjeti na stranicama koji prate letove u realnom vremenu. Video dolaska našeg nogometnog virtuoza možete pogledati OVDJE

Komentara 4

KR
Kradezeovac
14:42 04.06.2024.

Antiantifaa, kažeš pošten čovjek? Pošten zato što igra dobro lopte, jel? A šta je sa utajom poreza i varanjem države? Jel i to pošteno? Mali klempo je trebao davno bit u zatvoru.

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
14:38 04.06.2024.

Luka Modrić sletio je privatnim zrakoplovom u Hrvatsku i oduševio domače balkanske radnike na aerodromu sa domoljubnom izjavom: "Ja sam za Realov dom več dugo spreman a vi se lagano spremajte za irski ili njemački dom"

AN
Antiantifaa
14:31 04.06.2024.

To je pošten čovjek a ne Milanović koji leti vojnim helikopterom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije