MAJSTORIJA

VIDEO Luka Modrić zabio remek djelo u 180. nastupu za Hrvatsku. Pogledajte čudesan pogodak

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Davor Javorovic/PIXSELL
08.09.2024.
u 22:09

Kapetan reprezentacije Luka Modrić preuzeo je izvođenje slobodnog udarca s 18 metara udaljenosti od gola Poljske. Savršeno je Luka pogodio preko živog zida u same rašlje Skorupskog.

Hrvatska u ovim trenucima igra na Opus Areni susret drugog kola Lige nacija protiv Poljske i vodi 1:0 zahvaljujući fantastičnim pogotkom Luke Modrića. Bila je 50. minuta, srušen je Bruno Petković na rubu šesnaesterca. Pao je u šesnaestercu i sudac je pustio prednost jer je lopta išla prema Matanoviću, koji do nje nije došao.

Međutim, sudac Letexier je onda vratio slobodan udarac za Hrvatsku zbog toga što je povučen napadač Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

Kapetan reprezentacije Luka Modrić preuzeo je izvođenje slobodnog udarca s 18 metara udaljenosti od gola Poljske. Savršeno je Luka pogodio preko živog zida u same rašlje Skorupskog. Nikakve šanse nije imao poljski golman. Pogodak možete pogledati OVDJE

Komentara 4

AN
antikomunist1
22:53 08.09.2024.

Sada sam, direktno nakon završetka utakmice, pregledao sve ono što su "stručnjaci" - uglavnom samozvani pisali prije utamice. Ti takvi, koliko su prije brbljali sada šute. Neka, znam da im i nije baš jednostavno. Bravo Hrvatska, bravo Luka Modrić i bravo Zlatko Dalić.

CR
crnikruh
22:47 08.09.2024.

Remek djelo nogometnog genija, najvećeg na svijetu, naš ponos. Nije lako orjuni koja bi najradije našeg velikana vidjela iza rešetaka

LE
Levanto
05:49 09.09.2024.

Kad otiđe ? Biti će to tužan dan za nogomet.. ..poeziju je samo on stvara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije