Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupili se vatreni

VIDEO Oršić: Napadačima se gledaju golovi pa i meni, spreman sam, zdrav i motiviran

Screenshot
14.11.2022.
u 11:32

Izbornik Zlatko Dalić okupio je reprezentativcu zagrebačkom Sheratonu uoči polaska u Saudijsku Arabiju.

Nakon izbornika Zlatka Dalića, izjave za medije su dali stoper Martin Erlić i krilni napadač Mislav Oršić. 

Dinamov napadač kaže:

- O motivaciji ne treba govoriti, svi smo spremni, nadam se da ćemo se dobro pripremiti. Nadam se da ćemo proći skupinu, to je jedan od ciljeva.

- Napadačima se uvijek gledaju golovi, tamo i meni, dva mjeseca nisam zabio ni jedan, pričalo se o lošoj formi, sretan sam što je napokon krenulo, želim nastaviti dobro raditi pa ćemo vidjeti kako će biti dalje. Nisam osjetio umor, nekad se osjeti golgeterski pad, promašene šanse, mislim da smo dobo igrali cijelu godinu, zdrav sam, spreman, motiviran. 

Oršić se osvrnuo i na favorite Svjetskog prvenstva:

- Brazil, Francuska, Argentina su odlični, ne treba se o njima ni pričati, ali svi koji su na Svjetskom prvenstvu su dobri. Mi moramo gledati sebe. Sve će utakmice biti naporne i fizički i psihički. 

Novinar su ga pitali bi li mogao igrati desno krilo?

- Davno sam igrao desno krilo, mogao bih i sada, igrao sam na raznim pozicijama. Ne sumnjam da se ne bih snašao, ne bi to bila ista razina, ali zašto ne. 

Martin Erlić kaže sljedeće:

-  Ovo je ostvarenje sna, igranje za reprezentaciju. Trebamo dobro odratiti Saudijsku Arabiju, to će biti dobar test za Svjetsko prvenstvo. 

- Dobro sam se uklopio u reprezentaciju. Sada kada smo zajedno, bolje ću ih upoznati jer nisam se previše fokusirao na igrače, čekao sam prvo poziv. Svi dečki koji smo tu, mogu očekivati da će biti u početnom sastavu, najbitnije je da Hrvatska igra dobro. 

Osvrnuo se i na konkurentske reprezentacije:

- Danas svi igraju dobar nogomet, treba se biti oprezan, koncentriran, ako budmoe pravi, odradit ćemo to kako treba. 

 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 3

BI
billynik
12:02 14.11.2022.

Je li Dasa preživio ono sinoć u Rijeci?

DU
Deleted user
14:17 14.11.2022.

obrana odlična, vezni red još bolji, napadači osrednji, nemamo kilera, golman livaković loš, nesiguran,ne zna igrat nogom, ne izlazi na lopte

ST
stefj
13:40 14.11.2022.

Oršić je jučer odigrao tek drugu utakmicu u sezoni na svojoj poziciji koja mu paše. Da je igrao cijelu sezonu, učinak bi mu bio sličan kao i prije... Što se tiče reprezentacije, na tom mjestu igra Perišić koji je bolja opcija. U samoj špici su ipak Kramarić, Livaja i Petković bolje opcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije