'HRVAT JE LEGENDA'

VIDEO Modrić dobio ovacije prepunog Bernabeua: 'Vječni Luka učinio je igrače Chelseaja smiješnim'

Champions League - Quarter Finals - First Leg - Real Madrid v Chelsea
ALBERT GEA/REUTERS
13.04.2023.
u 08:12

ESPN ga je pohvalio i napisao da je dobar kao vino, a preko 60 tisuća gledatelja nagradilo ga je pljeskom

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Chelsea sa 2-0, dok je u drugom susretu večeri Milan na San Siru porazio Napoli sa 1-0. Real Madrid je pred 63.142 gledatelja na Santiago Bernabeu pobijedio Chelsea sa 2-0 golovima Karima Benzeme (21) i Marca Asensia (74). Gosti su od 59. minute igrali bez isključenog Bena Chilwella.

Luka Modrić je za Real igrao do 82. minute, dok je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret na suprotnoj strani. Upravo je hrvatski kapetan i kum Matea Kovačića zaradio gromoglasni pljesak prilikom izlaska iz igre, više nije ništa novog da Santiago Bernabeu priredi ovacije našem nogometnom genijalcu.

Ugledni portal Goal.com ga je za takvu partiju nagradio ocjenom osam, čime je zaradio epitet igrača utakmice.

- Imao je dobar udarac nakon prekrasnog poteza. Odlično je dodavao, suparničke igrače činio je smiješnima. Vječan je - napisao je Goal. 

- Modrić i Kroos su legende, privilegija je imati ih u klubu. Redovito su među najboljima i publika prepoznaje njihovu kvalitetu. Uvijek ih nagradu ovacijama - rekao je Emilio Butragueno za Movistar+. Inače, radi se o jednom od najvećih igrača u povijesti kraljevskog kluba.

 

 

 

Komentara 1

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
09:16 13.04.2023.

Modrić dobio ovacije prepunog Bernabeua: 'Vječni Luka učinio je igrača Chelseaja I svoj balkanskog brata Kovačića smiješnim'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije