NJEGOV KVART

VIDEO Navijači u Dubravi dočekali vatrenog, pogledajte što je zatim uslijedilo

Josip Juranović
Printscreen
19.12.2022.
u 09:32

Josip Juranović, jedan od naših najboljih igrača na Svjetskom prvenstvu, nakon proslave produžio je u zagrebačku Dubravu, kvart u kojem je potekao. Navijači su mu priredili veličanstven doček, bacali ga u zrak i pjevali Ružu Hrvatsku.

Hrvatska nogometna reprezentacija proslavila je sinoć pobjedu nad Marokom (2:1) i osvajanje treće medalje u šest nastupa na svjetskim prvenstvima. Brončani vatreni jučer popodne vratili su se u Hrvatsku gdje ih je ponovno dočekala ludnica i deseci tisuća navijača iz cijele zemlje koji su stigli u Zagreb.

Prvi na pozornicu su stigli predsjednik HNS-a Marijan Kustić te ostali djelatnici HNS-a. Iza njih popeli su se članovi stožera - Ćorluka, Olić, Mandžukić... potom i igrači. Posljednji se na pozornicu popeo izbornik Zlatko Dalić uz gromoglasne ovacije navijača. Nakon intoniranja himne, stiglo je Prljavo kazalište i zasviralo svoje hitove 'Ružo Hrvatska' i 'Marina', 'Ne zovi, mama, doktora'... Okupljenima su se obratili izbornik Dalić, Joško Gvardiol, Dominik Livaković, Marcelo Brozović, Luka Modrić i Bruno Petković.

@zagrebackimelemnovi Ovako je Dubrava dočekala Juranovića ❤️ #Juranović #dubrava #zagreb #zagrebackimelem ♬ original sound - ZAGREBAČKI MELEM

Bila je to veličanstvena proslava bronce koju su prenijeli i svjetski mediji koji pišu o sjajnoj atmosferi.

Josip Juranović, jedan od naših najboljih igrača na Svjetskom prvenstvu, nakon proslave produžio je u zagrebačku Dubravu, kvart u kojem je potekao. Navijači su mu priredili veličanstven doček, bacali ga u zrak i pjevali Ružu Hrvatsku.

Juranović je Zagrepčanin, no afirmirao se u Hajduku gdje je proveo pet godina. Zatim je igrao u Legiji iz Varšave, a danas je u Celticu. No, nakon sjajnog nastupa na SP-u smiješi mu se transfer u još veći klub.

 

Komentara 1

BU
burza
13:42 19.12.2022.

Da se pjevalo po sumama i gorama nebi bilo nikakvog problema.samo su zabranjene domoljubne pjesme isti slucaj kao u bivsoj jugi kad su eliminirali Vice Vukova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije