STIGLI GOSTI

VIDEO Navijači Viktorije zauzeli centar Zagreba, ali na Maksimiru ih čeka pakao

Dinamo - Viktoria Plzen
Foto: Petar Brković
1/6
21.02.2019.
u 17:15

Na južnoj tribini maksimirskog stadiona gosujući navijači bit će nadglasani od strane punih tribina. Plave bi trebalo bodriti oko 27 tisuća gledatelja

Uoči današnje utakmice između Dinama i Viktorije Plzen (18.55 sati), navijači gostujuće momčadi okupili su se u centru grada, točnije na Trgu bana Jelačića. 

Poveća skupina Čeha glasno navija za svoju momčad, a sve prolazi bez nereda. Policija je u blizini, ali nema potrebe za intervencijom.

Na južnoj tribini maksimirskog stadiona gosujući navijači bit će nadglasani od strane punih tribina. Plave bi trebalo bodriti oko 27 tisuća gledatelja

Za sve one koji nisu uspjeli doći do karata prijenos uživo mogu pratiti ovdje

 

Komentara 2

DA
DarthVader
17:53 21.02.2019.

U Maksimiru, nije na Maksimiru. Naucite konacno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije