Svi su iznenađeni

VIDEO Nitko nema doček kakav imaju vatreni: Španjolski navijači nakon zlata vrijeđali svoje igrače

LaLiga - FC Barcelona v Real Betis
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/6
20.06.2023.
u 09:04

Igrači su tijekom proslave u košarkaškom domu Real Madrida izlazili pred navijače. Međutim, najgori doček imao je 18-godišnji veznjak Barcelone, Gavi. Za njega i njegov klub u Madridu nije bilo lijepih riječi

Nakon osvajanja zlatne medalje u Ligi nacija španjolsku su reprezentaciju dočekali navijači. Prvi je ovo španjolski trofej nakon 11 godina, sve od kad su otišli igrači zlatne generacije koja je osvojila Europsko prvenstvo 2008. i 2012. te Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

U nedjelju je furija došla do novog trofeja nakon raspucavanja jedanaesteraca. Tijekom 120 minuta igre napeta utakmica protiv vatrenih završila je bez pogodaka. Međutim, Španjolci su se pokazali preciznijima s bijele točke i rezultatom 5:4 uzeli trofej.

GALERIJA Mbappé protiv Grčke oborio dugostojeći francuski rekord

LaLiga - FC Barcelona v Real Betis
1/6

Igrači su tijekom proslave izlazili na pozornicu i obraćali se navijačima. Sve je teklo glatko i u dobrom raspoloženju dok mikrofon u ruke nije uzeo 18-godišnji vezni igrač Barcelone, Pablo Martin Gavira, poznat kao Gavi. U košarkaškom domu Real Madrida naišao je na iznenađujući odgovor navijača.

VEZANI ČLANCI:

Naime, nekolicina navijača okupljena u WiZink centru nije bila oduševljena njegovom pojavom pa su mladom igraču dobacivali ružne povike. Vrijeđali su Gavija i Barcelonu nazivajući ih "k***ama".

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:10 20.06.2023.

Puno veca je uvrjeda Vatrenih koji uopce nisu imali docek Zg ....zasto ???..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije