TRENUTAK NEPAŽNJE

VIDEO Nokautirao Karabatića pa dobio najstrožu kaznu: 'Nije to trebao napraviti, rekao sam mu...'

Screenshot: RTL
17.07.2024.
u 23:10

Crveni karton Srne? Da, to je imalo utjecaja na nas. Nismo mogli mijenjati obranu 5-1, on ju je igrao vrhunski, kao i Duvnjak - rekao je izbornik

Hrvatski rukometaši porazom od Francuske zaključili su pretposljednji dio priprema za Olimpijske igre koje će se održati u Parizu. Igralo se u Chartresu, a momčad se odmah nakon dvoboja vratila u Opatiju gdje će do polaska za francusku prijestolnicu dodatno brusiti formu. Poraz od 31:26 poslužit će izabranicima Dagura Sigurdssona da vide gdje griješe i što mogu bolje.

Podsjetimo, Hrvatska je u ovoj pripremnoj utakmici bila bez Domagoja Duvnjaka zbog lakše ozljede. Francuzima nije bilo glavnog igrača Dike Mema, a za Hrvatsku je hendikep bio i isključenje koje je Zvonimir Srna dobio već u 17. minuti utakmice. Udario je tada Nikolu Karabatića, jednog od najboljih igrača svih vremena i dobio crveni karton.

- Ako analizirate prve minute, više smo trčali nego pucali. Moramo biti precizniji kod šuta pod pritiskom, na tome ćemo najviše raditi, kao i na uigravanju akcija i slično. Crveni karton Srne? Da, to je imalo utjecaja na nas. Nismo mogli mijenjati obranu 5-1, on ju je igrao vrhunski, kao i Duvnjak. Počeli smo sa 6-0, to je bilo u redu, u drugom dijelu puno bolje. Nisam vidio incident pa ga ne mogu komentirati - rekao je izbornik Dagur Sigurdsson nakon utakmice.

VIDEO: Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Situaciju oko Srninog crvenog kartona komentirao je i naš najraspoloženiji igrač Mario Šoštarić:

- Rekao sam sucima da je bio crveni, ali na prijateljskoj ga nije trebao dobiti zbog igre i uigravanja, neke stvari koje smo mogli vježbati. Neke stvari nam je poremetilo u obrani, ali bit će spreman i neće nam se više dogoditi. Dižemo formu polako, dolazi to na dobar nivo, ali moramo ostati tvrdo na zemlji, raditi i trenirati, dobro analizirati protivnike. Od prve utakmice kreće jako, još nas malo čeka, svi smo uzbuđeni.

Komentara 2

JU
JurekJuric
07:43 19.07.2024.

Dobro je napravio sve pohvale...

MA
majeltomoguce
10:32 18.07.2024.

Portal Vam je prestrašan! Dakle sada sam iskljućio ad blokere da vidim taj video nokauta, valjda 10 bannera sa reklamam posvuda! Dakle to se ne može čitati bez blokatora! Vi niste normalni! A video nisam niti našao što je najgore od svega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije