Luda utakmica

VIDEO Olić prvo namjestio gol, pa zabio, a onda skrivio 11-erac!

sabor hdz-a
Foto: Anto Magzan
1/2
27.10.2012.
u 17:24

Nakon što je Felix Magath dobio otkaz, Wolfsburg kao da se oslobodio, a s njim i naš reprezentativac koji je igrao do 82. minute.

Luđu utakmicu u životu Ivica Olić teško da je odigrao! A dvoboj s Fortunom u Düsseldorfu u 9. bundesligaškom kolu sigurno će pamtiti do kraja života. Hrvatski je napadač u 4:1 pobjedi njegova Wolfsburga, prvoj nakon otkaza trener Felixu Magathu, bio središnja figura. Prvo je u 50. minuti namjestio pogodak Dostu za vodstvo 1:0, samo tri minute kasnije i sam se upisao u strijelce, a onda je u 70. minuti, kod rezultata 3:0 za Wolfsburg, skrivio najstrožu kaznu (!?) koju je Langeneke pretvorio u pogodak. Igrao je naš nogometaš do 82. minute kad ga je zamijenio Rodriguez, a četiri minute kasnije za vukove je zaigrao i Srđan Lakić koji je ušao umjesto dvostrukog strijelca Dosta. Pogodak za Wolfsburg zabio je i Diego, s bijele točke za konačnih 4:1 u 78. minuti.

Osim našega dvojca u Wolfsburgu, aktivan je bio i Ivan Perišić koji je ušao s klupe u 89. minuti kao taktička zamjena u gostujućoj 2:0 pobjedi dortmundske Borussije kod Freiburga. Pogotke za Borussiju postigli su Subotić u 54. te Götze u 83. minuti. Upravo Götzea je zamijenio Perišić.

Ostali rezultati: Schalke - Nürnberg 1:0, Mainz - Hoffenheim 3:0, Greuther Fürth - Werder 1:1.

tablica: Bayern 24(-1), Schalke 20, Eintracht 19(-1), Borussia Dortmund 15, Mainz 14...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije