RUŽNE SCENE

VIDEO Opća tučnjava na hrvatskom stadionu, prvo se mlatili navijači, a onda je uletio igrač s klupe

Printscreen
YouTube
10.09.2024.
u 09:47

"U posljednjim trenucima utakmice zakuhalo se na tribini. Dio domaćih navijača krenuo je u obračun s navijačima gostiju, od kojih su mnogi bili i u pratnji male djece! Potpuno nepotrebno, i za svaku osudu. Huliganizmu nije mjesto na sportskim terenima", objavio je Varteks

Dinamo Predavec i Varteks iz Varaždina (0:3) proteklog su vikenda odigrali utakmicu 4. kola Treće nogometne lige Sjever, a na susretu su se dogodile jako ružne scene. U 87. minuti pri vodstvu Varaždinaca prvo su se sukobili domaći i gostujući navijači. Nakon toga je s domaći igrač Jozo Frljić uletio s klupe za pričuve te se sukobio s gostujućim navijačima. Na kraju je došlo  do sukoba i među igračima. Video pogledajte OVDJE.

Sudac se snašao i odsvirao kraj utakmice pa se sve ubrzo smirilo.

"U posljednjim trenucima utakmice zakuhalo se na tribini. Dio domaćih navijača krenuo je u obračun s navijačima gostiju, od kojih su mnogi bili i u pratnji male djece! Potpuno nepotrebno i za svaku osudu. Huliganizmu nije mjesto na sportskim terenima", objavio je Varteks na svojoj stranici.

 
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Striborski
Striborski
11:12 10.09.2024.

Pa sad ... to je stara navada sjevera Hrvatske u tim nižim ligama. Nekada su letjele i "sekire i kolci" i na koncu bi se natjeravalo i sudce po terenu koji bi spašavali glavu cik-cak trčanjem do auta i onda tiskaj po plinu dok se ne izađe iz općine. Ondašnja milicija bi stajala po strani dok sve ne bi bilo gotovo i tek onda ih trpala u marice. 😁

Avatar rubinet
rubinet
10:22 10.09.2024.

Hitno unovačiti u HV. To trebamo: sirovi, snažni, hrabri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije