"SJEĆAŠ LI SE?"

VIDEO Oršić je prije točno godinu dana dobio pitanje na koje još uvijek nije odgovorio

Mislav Oršić hat-trickom srušio veliki Tottenham
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
18.03.2022.
u 18:31

Dinamo je ostvario povijesnu pobjedu nad Tottenhamom, junak je bio Mislav Oršić.

Dinamo je prije točno godinu dana pobijedio Tottenham 3:0 pa s ukupnih 3:2 prošao u četvrtfinale Europske lige, a junak susreta bio je Mislav Oršić.

Zabio je sve pogotke i potvrdio kakva je klasa, što nije mogao ignorirati ni izbornik Zlatko Dalić, a ni nogometni velikani koji su počeli po Maksimiru ispitivati o cijeni za tad 28-godišnjaka.

Ali, osim fenomenalnog nogometnog umijeća, Oršić je omiljen u svlačionici. Ne samo od suigrača, već i svih koji se brinu o njima - trenera, oružara, fizioterapeuta... Dečko na zemlji, uvijek pristupačan, pristojan, za šalu.

Upravo to potvrđuje videosnimka koja se možda zaboravila, no vrijedi podsjetiti.

- Orša! Orša, se sjećaš kad si igrao u Kustošiji?


Pitao je jedan od fizioterapeuta u svlačionici Dinama nakon povijesne pobjede, a Oršić se samo dječački nasmijao i rukom mu prekrio kameru.

Ove zime plavi su odbili Burnleyjevih deset milijuna eura, a to ne bi učinili da nemaju u planu zaraditi više. Oršić je pristao na takvu odluku i odlučio pomoći klubu na svim "frontama". Europska je izgubljena jer je Sevilla bila prejaka, ali prvenstvno bi baš zahvaljujući njemu kao prevagi moglo ponovno stići u Maksimir. A on bi tad polako mogao početi pakirati kofere i u jednom od najvećih transfera zaputiti se u nekog od zainteresiranih velikana pa dostići vrhunce karijere i kao takav pomoći reprezentaciji u Kataru ove zime na svjetskom prvenstvu.

Inače, Oršić je u Kustošiju došao kao 13-godišnjak i napustio ju je 2009. zbog Intera iz Zaprešića. Kao i sjevernu tribinu Maksimira jer, kako kaže, nije mogao tako javno navijati za klub protiv kojeg igra u ligi. Rođenom Zagrepčaninu se na kraju sve poklopilo, iako je nepravedno morao okolnim putem gubiti godine i godine, zajedno s hrvatskim nogometom, no tako to bude s dobroćudnim, samozatajnim i tihim osobama...

>>> Ovako se slavila pobjeda nad Tottenhamom prije točno godinu dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije