PRORADIO JE

VIDEO Ovo će razveseliti Dalića: Napadač Hrvatske zabio, pogledajte njegov ovosezonski prvijenac

LaLiga - Osasuna v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/2
21.09.2024.
u 18:20

Do ovoga dvoboja Budimir je odigrao 328 minuta i ostvario učinak od jedne asistencije. Inače, prošle sezone je u 33 nastupa zabio 17 golova u ligi uz dvije asistencije

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir zabio je prvi pogodak ove sezone za svoju Osasunu u dvoboju 6. kola španjolskog prvenstva protiv Las Palmasa. Budimir je gol za 1:0 zabio u 39. minuti i to tako što je realizirao kazneni udarac.

Do ovoga dvoboja Budimir je odigrao 328 minuta i ostvario učinak od jedne asistencije. Inače, prošle sezone je u 33 nastupa zabio 17 golova u ligi uz dvije asistencije. Inače, dvoboj Osasune i Las Palmasa završio je pobjedom domaćih od 2:1. Rezultat je izjednačio Molero u 41. minuti, a konačan ishod postavio je Oroz pola sata prije kraja utakmice.

Zasigurno će ovaj pogodak podignuti Budimirovo raspoloženje, ali i razveseliti Zlatka Dalića pred novo okupljanje hrvatske reprezentacije u listopadu, pred utakmice protiv Škotske i Poljske.

BUDIMIROV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
19:52 21.09.2024.

Zabio iz penala...pa to treba slaviti? Zadnji penal prije ovoga traljavo je pucao i zbog toga postao famozan na internetu. Cjeli svijet mu se smije.

KI
KikirikiMiki
18:33 21.09.2024.

šta če ga razveselit, pa ni je pogodio za repku. Vi di Kramarića zabija u svom klubu ko lud a kad dođe doma skoro ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije