HRVATSKI KAPETAN

VIDEO Ovo se rijetko viđa: Reakcija navijača Liverpoola kada je Modrić izlazio iz igre

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/6
22.02.2023.
u 09:04

Luka je odigrao sjajnu utakmicu, a publika je zapljeskala njemu i Benzemi kada su izlazili iz igre. Zaista se rijetko viđa da navijači plješću igračima protivničke momčadi, a publika na Anfieldu to je napravila iako je njihova momčad ponižena.

Imat će o čemu razglabati analitičari Jürgena Kloppa ovih dana, posebice kada pričamo o trećem pogotku koji je Liverpool primio.
Bio je to precizan ubačaj Luke Modrića na 48. minuti. Kapetan naše reprezentacije kod skraćenog je kornera pronašao Militaoa koji je glavom samo preusmjerio loptu u mrežu. Liverpoolova obrana samo je nepomično promatrala strijelca trećeg pogotka. Osam minuta kasnije Realovo vodstvo povećao je Karim Benzema u 56. minuti.

Liverpool nikada u povijesti nije primio pet pogotka u Ligi prvaka na Anfieldu. Bila je to posebno traumatična večer za Jürgena Kloppa koji je devet puta pobjeđivao španjolske momčadi u Ligi prvaka. Ostao je njemački trener samo jednu pobjedu od rekordera Ottmara Hitzfelda i Pepa Guardiole koji su deset puta slavili protiv Španjolaca.

Real Madrid postao je tek druga momčad u povijesti Lige prvaka koja je protiv Liverpoola postigla pet pogodaka. Zadnji put uspjelo je to Ajaxu u spomenutoj utakmici 1966. godine u kojoj je u pobjedi 5:1 briljirao Johan Cruijff. A nitko do sinoć u Ligi prvaka Redsima nije zabio pet pogotka na Anfieldu. Luka Modrić zamijenjen je u 87. minuti, a na sinoćnjoj je utakmici pretrčao 10,5 kilometara, oko kilometar manje od Valverdea, najboljeg igrača utakmice po tom statističkom parametru.

Luka je odigrao sjajnu utakmicu, a publika je zapljeskala njemu i Benzemi kada su izlazi iz igre. Zaista se rijetko viđa da navijači plješću igračima protivničke momčadi, a publika na Anfieldu to je napravila iako je njihova momčad ponižena.

>> Pogledajte intervju s Janom Koščak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije