DOBRA PREZENTACIJA

VIDEO Perišić odigrao čudesno poluvrijeme za Tottenham. Vatreni je sjajno asistirao za gol Spursa

Ivan Periši? i njegov klub doživjeli debakl  u borbi za Ligu prvaka
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/5
18.07.2023.
u 14:51

Hrvatski reprezentativac još nije promijenio klupsku sredinu, a očito je odlučan nametnuti se novom menadžeru

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je sjajno drugo poluvrijeme za Tottenham na pripremnoj utakmici protiv gradskog rivala West Hama. Novi trener Ange Postecoglu promijenio je cijelu momčad na odmoru nakon što su Spursi uvjerljivo gubili 2:0, a Perišić je igrao na svojoj lijevoj strani u ulozi ofenzivnog braniča. 

Sudjelovao je kod oba pogotka Tottenhama, vatreni je prvo ubacuio ubacio loptu u šesnaesterac prije nego što ju je stoper Sanchez prenio za Lo Celsa koji je zabio za 2:1, a namjestio je drugi gol iz kornera. Vrhunskim ubačajem ponašao je glavu suigrača  Destinyja Udogieja. Konačnih 3:2 postavio je Scamacca i tako donio čekićarima pobjedu. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, dugo se već spekulira kako će 34-godišnji vatreni napustiti London i preseliti u Hajduk ili Tursku. Prema pisanju medija tražio je od Fenerbahčea plaću od čak 11 milijuna eura godišnje. 

OVDJE možete pogledati asistenciju Perišića, a OVDJE prvi pogodak Tottenhama. 

Komentara 2

Avatar suludih10
suludih10
20:17 18.07.2023.

Auuuuuu, a tjednima ste ga selili u Hajduk!

ZA
zagi101
18:53 18.07.2023.

kaj nije već u Hajduku ili se to samo pričinjava onima na Poljudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije