JAVIO SE I LOVREN

VIDEO Perišić se skinuo i pokazao isklesano tijelo protiv prvaka u kikboksu

Foto: instagram
1/3
29.07.2021.
u 17:29

U Pitbull Gymu je s Lukom Tomićem, trostrukim europskim prvakom i svjetskim prvakom i viceprvakom, u hlačicama i bez majice na radost ženskih pratiteljica isprobao kako je to primiti i zadavati udarce

Ivan Perišić više nema problema s koronavirusom, barem ako je suditi po njegovom Instagramu koji pršti od uzbudljivih događaja i uživanja za vrijeme odmora i prije nastavka iduće sezone u talijanskom prvaku. 

Tako je naš nogometni junak pokazao i kako se snalazi u drugim sportovima. Točnije, u kikbosku.

U Pitbull Gymu je s Lukom Tomićem, trostrukim europskim prvakom i svjetskim prvakom i viceprvakom, u hlačicama i bez majice na radost ženskih pratiteljica isprobao kako je to primiti i zadavati udarce. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

"Sjajno iskustvo s visestrukim europskim prvakom i svjetskim viceprvakom u kickboxu @luka_atomic 🥇🏆", napisao je Ivan na svome profilu.

Luka je na svome Instagramu napisao:

#Bilo mi je zadovoljstvo upoznati i odraditi trening s @ivanperisic444 💪⚽🥊"

Komentara 2

RO
roland
20:01 29.07.2021.

Prije 2 godine su smijenili Sinišu Oreškovića jer je ispao od Gzire. Krajem proljeća otjerali Tramezzanija jer je imao krivu jaknu i jer je uzeo dres od Kastratija. Mogu li sada otjerati Kalinića i ne dirati trenera? Nije trener krivv što je Kalinić rupa od golmana, a Nediljko Labrović, rođeni Splićanin, jedan od najboljih hrvatskih golmana, u Rijeci.

RO
roland
19:48 29.07.2021.

Kad se sjetim da o Perišiću govore kao o mogućem igraču Hajduka. Ok, s 35 ili 36 godina može pomoći jer je ovo sramota. što Hajduk igra. Tramezzanija su potjerali jer je uzeo dres od Kastratija nakon što je taj Tramezzani u 3 mjeseca 3 puta pobijedio Rijeku i nadoknadio 10 bodova razlike Gorice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije