evo što kaže

VIDEO Piksi pred odlazak na SP, dobio pitanje o usporedbi Hrvatske i Srbije

Beograd: Izbornik reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, održao konferenciju za medije
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
14.11.2022.
u 14:36

'O mnogo čemu ja sanjam, samo što ne mogu to javno reći. Bilo bi malo tendenciozno. Neki bi rekli vidi ovog što priča, ali sanjam ja mnoge stvari, uglavnom lijepe. Bit ćemo mi dobri'

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi održao je press konferenciju prilikom okupljanja orlova uoči predstojećeg Svjetskog prvenstva

Prilikom svog izlaganja, spomenuo je i uspjeh Hrvatske u Rusiji na pitanje o usporedbi dvije reprezentacije.

- Teško je usporediti... Potrebno je da budete pametni, spremni, da nema ozljeda, da se sve uredi i da imate malo sreće. Ne mnogo. Malo. Neke stative, neki penal... Hrvatska je čini mi se dva puta penalima prošla, je li tako? Ali dogodilo se što se dogodilo. Mnogo stvari utječe. Važno je da imate čiste misli, da imate dovoljno inteligencije da budete bolji od protivnika. I da imate malo sreće. 

FILE PHOTO: Soccer Football - UEFA Nations League - Group H - Serbia v Sweden - Stadion Rajko Mitic, Belgrade, Serbia - September 24, 2022 Serbia coach Dragan Stojkovic before the match REUTERS/Marko Djurica/File Photo Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

- Ne znam ustvari zove li se to sreća. Ne zaboravimo ipak, najbolja 32 tima na svijetu će biti tamo. Preko 200 zemalja igra kvalifikacije, a ti si među 32. Srbija, jedna mala, ali ponosna zemlja, uvjeti su takvi kakvi su, vi znate... - rekao je Dragan Stojković. 

Video možete pogledati OVDJE

Podsjetimo, Srbija je u skupini s favoritom turnira Brazilom, Švicarskom i Kamerunom. 

Standings provided by Sofascore

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 3

TE
Templo
16:22 14.11.2022.

Dnevna doza istoka.

CR
Croatiadobola
15:18 14.11.2022.

Penali i dva puta uspješni penali, pa pobjeda nad Argentinom i Engleskom mogu ipak ratnici. Ako se dobro sjećam bili smo i treći na Svijetu. Teško da je dostižno.

Avatar barba_barba
barba_barba
18:56 14.11.2022.

Zač je on Piksi, nije naš igrač ni trener koga mi znamo od malih dana da ga zovemo od milja Piksi. Niti je to doličan i potreban respekt i distanca prema stranom stručnjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije