SJAJNA IZVEDBA

VIDEO Pogledajte golove kojima je Osijek šokirao čitav Poljud i potopio Hajduk

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/42
22.10.2023.
u 21:35

Drugi dio donio je potpuni slom domaće momčadi. Nakon svega 15-16 sekundi igre zabio je Petar Brlek, a "točku na i" stavio je Nail Omerović svojim udarcem u 74. minuti koji se odbio od stative u leđa Hajdukovog vratara pa u mrežu

Osijek je u nedjelju, u posljednjoj utakmici 12. kola HNL-a, svladao Hajduk rezultatom 2:0. Time je momčad Zorana Zekića došla na 18 bodova, samo bod manje od Dinama i Gorice. Hajduk je s druge strane propustio preuzeti vodstvo na tablici i s 21 bodom ostaje iza Rijeke.

Prvo je poluvrijeme proteklo mirno. Hajduk je bio nešto bolji i usmjereniji prema naprijed uz veći posjed lopte kroz cijelu utakmicu. Zatim je uslijedio drugi dio i potpuni slom domaće momčadi.

GALERIJA Hajduk poražen na Poljudu! Niti Livaja ih nije uspio spasiti

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL
1/42

Nakon svega 15-16 sekundi igre u drugome poluvremenu Osijek je ušao u vodstvo. Ramon Mierez dodao je za Petra Brleka koji je svladao Ivana Lučića i zabio svoj prvi gol u više od 32 mjeseca.

VEZANI ČLANCI:

Drugi gol bio je zasluga Naila Omerovića. U 74. minuti uspio je nadvladati čak četvoricu Hajdukovih obrambenih igrača te se izboriti za šut. Lopta se odbila od stative u leđa vratara Lučića pa u mrežu domaćina. Vrataru je pripisan autogol, ali Omerović je svakako zaslužio pohvale za lijepu igru.

Snimke pogodaka možete pogledati OVDJE.

VIDEO Trener Hajduka izazvao bijes Torcide. Skandirali s tribina: 'Leko, odlazi!'

Komentara 8

GA
Gajger
23:36 22.10.2023.

Dabogda sve izgubili...

BL
blekpanther
23:48 22.10.2023.

Grupe koji vrijeđaju protivnika i sve koji ne misle kao oni i svom klubu svakog tjedna prirede nerede baklje i svake druge gluposti koje klub tisućama eura plaća ne zovite navijačima! Svugdje su to huligani osim u našim klubovima!

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
22:22 22.10.2023.

Torcida je napravila nezaboravnu bakljadu na Marjanu, a počela je i sezona picigina na Bačvicaman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije