NA STADIONU U ISTANBULU

VIDEO Pogledajte kako su navijači Fenerbahčea dočekali Livakovića

Livaković
Screenshot twitter
24.08.2023.
u 19:29

Livaković je otišao iz Dinama na dan kada plavi igraju utakmicu play-offa Europa lige protiv Dinama. Njegovu će zadaću na golu preuzeti Ivan Nevistić. Transfer je Turke stajao deset milijuna eura. Devet milijuna u odšteti i milijun u bonusima

Dominik Livaković (28) je u četvrtak otišao u Istanbul kako bio obavio liječnički pregled i potpisao ugovor s turskim Fenerbahčeom. Klub ga je izveo pred navijače na stadionu, a oni su skandirali njegovo ime.

Livaković je otišao iz Dinama na dan kada plavi igraju utakmicu play-offa Europa lige protiv Sparte. Njegovu će zadaću na golu preuzeti Ivan Nevistić. Transfer je Turke stajao deset milijuna eura. Devet milijuna u odšteti i milijun u bonusima.

VEZANI ČLANCI:

Transfer se događa u jeku velikih promjena za Dinamo. U ponedjeljak je hrvatski prvak raskinuo ugovor s Igorom Bišćanom i doveo Sergeja Jakirovića. Ovoga tjedna je klub napustio i Josip Šutalo koji je otišao u Ajax, a sve je bliže i transfer Luke Ivanušeca u Feyenoord. Spekulira se i o odlasku Brune Petkovića u Trabzonspor, no napadač će večeras nositi kapetansku traku.

Za Dinamo je Livaković u osam godina nastupio 290 puta. Osvojio je šest naslova prvaka Hrvatske i dva Kupa. Postao je prvi vratar vatrenih za koje je igrao 45 puta. 

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

 

Komentara 4

DU
Deleted user
22:04 24.08.2023.

otišao u jadan klub, šteta.

DM
drago.miota
22:51 24.08.2023.

vredniji je Dinamo tamo je sve upitnik nedaj bože šta ak krene naopako ode karijera

VK
vječni krojf
08:18 25.08.2023.

Šteta za Livija da nije našao pravi klub,pravu ligu.Ovdje neće biti sretan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije