NEZAUSTAVLJIVI

VIDEO Pogledajte katastrofu Reala te rapsodiju Citya. Pepov stroj demolirao je Modrića i kraljeve

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/10
17.05.2023.
u 23:17

Portugalski ofenzivac Silva bio je junak pobjede 'građana'

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4-0 (2-0). Veliki korak prema finalu klub iz Manchestera je napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 2-0, a oba gola je dao Bernardo Silva, u 23. i 37. minuti.

Real je dodatno potonuo u 76. minuti kada je Eder Militao pogodio vlastitu mrežu za 3-0 Cityja. Konačnih 4-0 postavio je Julian Alvarez golom u 91. minuti.

GALERIJA Dominantni City razbio Real i ušao u finale Lige prvaka

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/9

Od samog početka Manchester City je potpuno zavladao travnjakom na Etihadu. U prvih dvadesetak minuta posjed lopte je bio 80 posto na strani domaćina, a ujedno je svaki napad Cityja, a oni su bili učestali, bio velika napast za Madriđane.

VEZANI ČLANCI:

Pogotke iznimno raspoloženog Portugalca Bernarda Silve koji je uništavao Real, autogol Militaa i zgoditak mladog Alvareza pogledajte OVDJE

Komentara 5

SL
Sloven
07:36 18.05.2023.

Bravo ja! Našao sam dnevne krivce ! Za katastrofu Reala - kriv je modrić a za poplave BOG ! Boga treba TUŽITI na sudu u Zagrebu a Inter će proći kao i Real !

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:17 18.05.2023.

Pa ne možeš ni jedan Real na sreću osvojiti dvije LP uzastopno. Ono prvo poluvrjeme sinoć je bilo smiješno za gledati. Jedan Southempton koji je već ispao iz PL bi pružio veći otpor.

Avatar Hazl113
Hazl113
23:42 17.05.2023.

Napokon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije