kakav potez!

VIDEO Pogledajte Modrićevu majstoriju zbog koje mu se cijeli stadion s razlogom divio

Foto: Screenshot
1/9
30.07.2023.
u 11:14

Prepune tribine svaki su Modrićev potez dočekale ovacijama, a da je stručnjak i da igra bolje od nekih igrača koji su i 15 godina mlađi imala je priliku vidjeti i publika u Dallasu.

Španjolski nogometni prvak Barcelona s 3-0 je pobijedila najvećeg rivala Real Madrid u prijateljskoj utakmici odigranoj noćas u Dallasu, a hrvatski nogometaš Luka Modrić je za poraženi sastav igrao od 58. minute.  Golove za Katalonce zabili su Ousmane Dembele u 14. minuti, Fermin Lopez u 84. i Ferran Torres u 90. minuti, a Realov napadač Vinicius Junior promašio je iz jedanaesterca u 20. minuti.

Realov trener Carlo Ancelotti počeo je utakmicu ostavivši na klupi dvojicu iskusnih veznjaka, Luku Modrića i Tonija Kroosa. U 58. minuti su ušli Modrić i Kroos umjesto Camavinge i Valverdea, pri rezultatu 0-1.

Prepune tribine svaki su Modrićev potez dočekale ovacijama, a da je stručnjak i da igra bolje od nekih igrača koji su i 15 godina mlađi, Luka je pokazao sjajnim i inteligentnim proigravanjem vanjskom za Rodryga kojeg očigledno nije očekivao tako preciznu loptu pa se nije snašao da ju pospremi u mrežu.

"Danas sam htio vidjeti mlade. Što mogu Modrić i Kroos, to već otprije znam", izjavio je Ancelotti nakon utakmice. "Ideja mi je bila dati minute ovima koji su počeli. U idućoj utakmici igrat će više oni koji su sada igrali manje", rekao je trener nakon utakmice.

Barcelona, koja je prethodno izgubila od Arsenala 3-5, odnijela je novu pobjedu u El Clasicu, baš kao i prethodna dva puta, 2017. i 2022. godine, kada se s Realom susretala na američkoj turneji.

Ključne riječi

Komentara 4

XY
XYZ52
15:49 30.07.2023.

Zbog ovog Lukinog dodavanja cijeli stadion je na nogama, jos ni danas nisu sjeli.

PO
pocrn
13:43 30.07.2023.

….i naravno, real kao i uvijek prelazi na plan B..grubosti..No popapali su tri komada , a dembele je zapucao prigodu bolju i od bijele tocke!

PO
pocrn
13:48 30.07.2023.

..glede dodavanja, tja..modric je dosta toga naucio gledajuci nemoguca (za njega a i real) dodavanja barsinih golobradih nogometasa, iza kojih su pala i sva tri zgoditka…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije