ASISTENCIJA BATURINE

VIDEO Pogledajte odličan gol Brune Petkovića Rijeci, to mu je prvi pogodak u sezoni

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
01.09.2024.
u 21:27

Ovo je Petkoviću 26. utakmica u karijeri protiv Rijeke, a postigao je šest golova te tome dodao još i šest asistencija

U derbiju Dinama i Rijeke zagrebački sastav je poveo u 22. minuti susreta kad je na asistenciju Martina Baturine pogodak postigao Bruno Petković.

Baturina je poveo loptu kroz srce riječke obrane, odigrao na lijevu stranu za Petkovića, koji je driblingom slomio svojeg čuvara, a potom ljevicom silovito poslao loptu u suprotni kut vratara Rijeke Martina Zlomislića.

Dinamo je zasluženo došao do vodstva jer je u početnom dijelu susreta stvorio nekoliko situacija pred riječkim vratima, posebice kad je Sandro Kulenović pogodio gredu.

Zanimljivo, bio je to prvi pogodak Brune Petkovića ove sezone u HNL-u. Napadač Dinama u prva četiri kola nije uspio pogoditi suparničku metu.

VEZANI ČLANCI:

Ovo je Petkoviću 26. utakmica u karijeri protiv Rijeke, a postigao je šest golova te tome dodao još i osam asistencija.

Ovaj pogodak usrećit će izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića budući da su u njemu sudjelovala dva igrača s trenutnog popisa. Sjajan pogodak Brune Petkovića pogledajte OVDJE.

Komentara 4

ID
idujas
08:22 02.09.2024.

Dinamo je najbolja Hrvatska momčad, ali uz to im suci nemilice pomažu. Ma ne velim ja da je takvo suđenje kupljeno odnosno plaćeno. Ali čemu to dodvoravanje najboljem, najbogatijem i najutjecajnijem gospodo suci? Što očekujete zauzvrat? Jeste li ikad pogledali snimku susreta u kojem ste dosudili najmanje deset od Petkovića odglumljenih prekršaja? Zašto dozvoljavate da Vas igrački a za vas i intelektualni virtuoz pravi budalama?

Avatar CUBE
CUBE
02:44 02.09.2024.

Opet Zeko ništa nije rekao. On čeka da političari kažu nešto jer i dinamo reprezentacija zaslužuju bolji stadion ? Trebao je reć gdje su stali s pregovorima i koja je zadnja odluka donesena što se stadiona tiče. Nakon šta je crkva darivala zemljište vijesti nema nikakve?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
01:04 02.09.2024.

Petković, Dinamov Ronaldo! 🤡 Kad se sjetim da ga stavljaju u istu rečenicu s Livajom dođe mi da se 🤮!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije