NIŠTA NOVO U HRVATSKOJ

Sezona je tek počela, a otkazi se nastavljaju u HNL-u! Trener Slaven Belupa je bivši

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
01.09.2024.
u 16:50

Nekoliko imena već se danima vrti u kuloarima, a kao najizgledniji kandidati spominju se Simon Rožman, slovenski stručnjak, te Mario Kovačević, koji je prošlih godina uspješno vodio Varaždin. Iz kluba te navode demantiraju i napominju da ni s kim ništa još nisu dogovorili, a kamoli potpisali

Nogometni stručnjak Ivan Radeljić više nije trener hrvatskog nogometnog prvoligaša Slaven Belupa. Podravski list piše da im je ta informacija direktno potvrđena od čelnika koprivničkog kluba, a službeno će biti priopćena i javnosti i treneru u utorak kada se sastaje Uprava Slaven Belupa.

Radeljiću je presudio poraz protiv Istre 1961 u petom kolu, ali i generalno slab ulazak u sezonu u kojoj je sakupljen tek jedan bod. Prema onome što kažu čelnici kluba, Radeljić bio svjestan da mu je dvoboj protiv Istre biti ili ne, a s obzirom na to da ispit nije položio morat će potražiti novu sredinu.

U Koprivnicu je došao prije nešto više od godinu dana, bio pomoćnik Ricardu Monizu pa Royu Ferenčini, a onda krajem prošle sezone samostalno preuzeo vođenje prve ekipe. U 12 utakmica upisao je dvije pobjede, remi i devet poraza.

Tko će ga zamijeniti zasad je još uvijek tajna, no i ta bi se odluka, kažu iz kluba, trebala znati do utorka. Traže provjereno ime, koje iza sebe ima rezultate i koje zna podići momčad iz letargije u kakvoj je trenutno Slaven. Nekoliko imena već se danima vrti u kuloarima, a kao najizgledniji kandidati spominju se Simon Rožman, slovenski stručnjak, te Mario Kovačević, koji je prošlih godina uspješno vodio Varaždin.

VEZANI ČLANCI:

Iz kluba te navode demantiraju i napominju da ni s kim ništa još nisu dogovorili, a kamoli potpisali. Dodali su da se nude brojna imena i još jednom ponovili da se nadaju da će u utorak imati rješenje i novo ime na klupi.

Radeljć je tako već drugi trener koji je ove sezone dobio otkaz u HNL-u, i to nakon samo pet kola. Podsjetimo, prvi otkaz sezone je 13. kolovoza uručen Željku Sopiću u Rijeci.

Komentara 3

Avatar Žuti
Žuti
16:59 01.09.2024.

Slaven je prvoligaš od kada je HNLa, a bojim se da je ove sezone posljednji ples.

Avatar rubinet
rubinet
17:29 01.09.2024.

Radeljića za čelnika struke N.K. Osijek ! Ne može biti lošiji od postojećeg. I naš je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije