HULIGANSKI ISPAD

VIDEO Pojavile su se nove snimke žestokog sukoba Bad Blue Boysa i policije u Sevilli

Sevilla: Specijalna policija intervenirala na utakmici GNK Dinamo - FC Sevilla
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
18.02.2022.
u 19:20

Kad je Ivan Rakitić zabio s bijele točke u 13. minuti, krenuli su problemi na dijelu stadiona gdje se nalazilo oko tisuću Bad Blue Boysa.

Najradikalniji navijači Dinama na utakmici sa Sevillom sukobili su se s policijom i šokirali domaće koji su pratili što se događa na tribini. Letjele su sjedalice prema policiji, bilo je i bliskog kontakta, a sve zbog jedanaesterca...

Kad je Ivan Rakitić zabio s bijele točke u 13. minuti, krenuli su problemi na dijelu stadiona gdje se nalazilo oko tisuću Bad Blue Boysa.

17.02.2022., Stadion Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spanjolska - UEFA Europa liga, play off, GNK Dinamo - FC Sevilla. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nove snimke pokazuju intenzitet tog sukoba, koji je trajao desetak minuta. Srećom, nije se dogodilo ništa ozbiljnije, policija je smirila uzavrele strasti. Očito je bila dobra odluka angažirati ih 350, kao i toliko zaštitara. Ništa domaćin nije htio prepustiti slučaju, ipak će organizirati finale Europske lige u svibnju.

Također, upozorenje su im bili manji incidenti noć prije utakmice, ali i tijekom dana kad se ona odigravala.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
19:25 18.02.2022.

Naravno da su nastali problemi nakon penala kojeg ne bi dosudil ni Hajdukovac da je sudil ovu sprd... od tekme. Ma ni predsjednik Seville to ne bi sudil. I sad se čudimo kaj su dečki pošizili, kaj ne?

MA
marta22
21:24 18.02.2022.

Može li netko ovim idiotima zabraniti odlazak na utakmice? Stvaraju nered i razdor doma, sramote nas u inozemstvu....Dokada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije