U slast!

VIDEO Pregled godine: Uživajte u najboljim golovima u 2012.

'Sweden's Zlatan Ibrahimovic celebrates his third goal during their international friendly soccer match against England at the Friends Arena in Stockholm November 14, 2012.   REUTERS/Claudio Brescian
Reuters
27.12.2012.
u 16:43

Godinu 2012. obilježit će fantastičan uspjeh Lionela Messija, koji je srušio 40 godina star rekord Gerda Müllera po broju pogodaka u kalendarskoj godini, ali nije zgorega prisjetiti se i najljepših golova u proteklih 365 dana...

Zaljubljenici u nogomet mogli su u proteklih 365 dana uživati u zaista prekrasnim utakmicama, igrama, potezima, ali ponajprije pogocima. Sportska rubrika Večernjeg lista donosi vam pregled onih zaista najljepših. Stoga, u slast!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije